Soma Mamagésa és Hernádi Judit is ott van a mezőnyben, ahol ismét csak a dekoltázsra koncentrálva most azt keressük, melyik hazai nagymellű celebnő a legdögösebb.

Miután a külföldi mezőny dekoltázsait már feltérképeztük, most azt nézzük meg, melyik hazai celeb kerekded adottságai a legkirívóbbak.

1. Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő Anikó, aki VV Anikóként kezdte, a nagy mellekre esküszik. A miskolci kaszinóban dolgozó lány a melleit többször is megoperáltatta, mint mondta, "saját örömére", hogy ettől jobban érezze magát. Molnár Anikó a testéből él, lejtett már erotikus táncot egykori partnerével a nagy közönség számára. Olykor eltűnik egy kis időre, majd visszatér, de amikor visszatér, szinte mindig hallunk valamit a melleiről is. Legutóbb Amerikában járt, és megtetszett neki a különleges piercing, ami ma már "melle ékköve".

 

2. Liptai Claudia

A Megasztár műsorvezetője kapott hideget és meleget is bőven ebben az évben, de mi most nem az embert nézzük a dekoltázs mögött, hanem csak a melleket. Liptai Claudia a Playboynak vetkőzött le tavaly sok pénzért, a fotózás előtt pedig alaposan lefogyott és megcsináltatta a melleit. Egyes pletykák szerint évekkel ezelőtt a mellei miatt válthatta le Jakupcsek Gabriellát a képernyőn, egykori műsorvezetőtársa, Havas Henrik ugyanis nagymellű társat kért maga mellé műsorvezetőnek  – ezen akkoriban még adásban is viccelődtek.

 

3. Szabó Zsófi

A Nemzet Színészének lánya a popszakmával is próbálkozott, első videoklipjében vad dominát alakít, mély dekoltázzsal. Szabó Gyula lányának nem jött be a randishow, de nem baj, mert a legjobb barátnője Hajdúné Sarka Kata, akivel sokat buliznak együtt, és akivel együtt  tornáznak Rubint Rékánál. Szabó Zsófi nemrég szolídan kivillantotta 80B-s méretű melleit az Ezek megőrültek című műsorban, amikor pár vazelinnel bekent csajon kellett végigcsúsznia. Ekkortájt tudhattuk meg azt is, hogy életében először lánnyal csókolózott.

 

4. Hernádi Judit

A érettebb korosztályt sem hagyhatjuk szó nélkül, pláne, ha évtizedek óta csodálják kollégái a dekoltázsát és a formás lábait. Hernádi Judit nem feküdt le a celebtrendnek, hiába ajánlott neki a Playboy akár hárommillió forintot egy vetkőzésért, a színésznő ezt visszautasította. Nem vetkőzős reklámszereplésekre azért őt is rá lehet venni.

Hernádit legutóbb az X-faktorban láthattuk, ahogy a Sohase mondd című dalát feldolgozó Anti Fitness Club száma közben végigsétált a színpadon.

 


5. Soma Mamagésa

A már több lemezzel is büszkélkedő Spitzer Gyöngyi Somáért tavaly Benkő Dániel teljesen megőrült a dzsungelben. A lantművészből lett faszharcos persze nem a műsorvezetőnő dumájától, hanem a nem plasztikázott, teljesen természetes melleitől volt annyira oda.

Soma Mamagésa emellett spirituális ősanyaként is funkcionál, valamint rendszeresen fellép női zenekarával, és szakít időt arra is, hogy a női lélek szakértőjeként segítse a rászorulókat.

 

6. Zalatnay Cini

Zalatnay Sarolta már akkor sztár volt itthon, amikor még nem volt tisztázott a fogalom, kit is nevezhetünk annak. Kalandos élete során lépett fel együtt a hetvenes években a Bee Geesszel, és ült a kétezres években börtönben itthon adócsalásért, a kettő közt meg ő volt a legidősebb Playboy-nyuszi.

A viharos életű énekesnő más celebtársnőivel ellentétben kisebbíttette is a melleit (miután egykori szerelme kedvéért óriásivá műttette azokat). Ma már csak 400 köbcentit kell cipelnie mellenként az addig több mint 500 helyett. A börtönből a plasztikai sebészethez vezető útról játék is készült.

Ön szerint melyik hazai nagymellű celeb a legdögösebb?

Ön szerint melyik hazai celebnő rendelkezik a legszembeötlőbb dekoltázzsal? A plasztikázott Molnár Anikóé vagy Liptai Claudiáé, a mellkisebbítésen átesett Zalatnay Cinié, esetleg a természetes mellű Somáé, vagy Szabó Zsófié a legdögösebb dekoltázs?