A férjezett topmodell vagyonának fele bánhatja, hogy múlt héten egy ausztrál krikettjátékossal kapták rajta, és hogy 3 évvel ezelőtt a puccos esküvő mellett nem gondolt házassági szerződésre is. Férjével, az indiai milliomos Arun Nayarral 2007-ben nagy pompa közepette keltek egybe, 2011-ben valószínűleg balhés válással ér véget házasságuk, és mivel az asszony lépett félre, ő fizet.

Elizabeth Hurley, a modellszakma egyik legismertebb neve a hétvégén kénytelen volt beismerni, hogy viszonya van egy ausztrál krikettjátékossal. Mivel azonban a modell férjnél van, a jövendőbeli válásnál sokba fájhat neki egy ilyen lebukás.

Hurley 2007-ben Indiában és Nagy-Britanniában is kimondta a – mindössze 3 évig – boldogító igent a milliomos indiai üzletembernek, Arun Nayarnak, de házassági szerződést nem kötöttek. „A házassági szerződés olyan volt Arun szemében, mint egy előrehozott szakítás. Ő pedig önérzetes fickó” – nyilatkozta egy ismeretlen forrás a Daily Mailnek. Az önérzet úgy tűnik, jól kamatozik, mivel a 46 éves Nayar, bár jól keres, angliai vagyona jóval kisebb, mint az őt megcsaló Hurley-é: és mivel a modellt kapták házasságtörésen, nem kizárt, hogy az ő 13 millió fontos (4,2 milliárd forintos) vagyonának akár a felét is a megcsalt férjnek ítéli a bíróság - írja a Daily Mail.

A 45 éves Hurley és a 46 éves Nayar házassága állítólag már pár hónapja menthetetlenül megromlott, de csak múlt héten került az ügy nyilvánosságra, amikor Hurley-t egy krikettjátékossal, Shane Warne-nal látták csókolózni: "Nem valami jó nap [ez a mai]. Csak hogy tudjátok, a férjem és én már hónapok óta nem élünk együtt. A szűk családi kör és a közeli barátok tudtak a dologról" - írta Hurley vasárnap Twitteren, azután, hogy a News Of The World közzétette, viszonya van az ausztrál krikettessel: a lap értesülései szerint a pár több éjszakát is együtt töltött egy londoni hotelben.

Már férj és feleség

Ha Hurley és Nayar válnak, a vagyonmegosztást is tisztázniuk kell. Az egyik legjobban fizetett modell a pályafutása során keresett pénze nagy részét ingatlanokba fektette. A gloucestershire-i ház, ahol férjével élt, 4,3 millió fontot (1,4 milliárd forintot) ér. Hurleynek van továbbá egy 2,5 millió fontos (800 millió forint) háza Chelsea-ben is, melyet annak idején akkori pasijával, Hugh Granttel közösen vettek, és máig közösen birtokolnak.

Bár Nayar sem mondható szegénynek (sőt Indiában dúsgazdag üzletemberként ismerik), valójában inkább öröksége az, amire számíthat: jelenleg nem sok minden felett rendelkezhet, és nincs Angliában sem bejegyzett vagyona. A Daily Mail által megkeresett barátai pedig mind azt állították, fogalmuk sincs, miből él a férfi. „Mindenesetre nagyon igazságtalan lenne, ha Miss Hurley vagyonának felét neki ítélnék, mivel befektetéseire javarészt a házasság előtt tett szert” – nyilatkozta a lapnak egy londoni válóperes ügyvéd, Ayesha Vardag. Mindemellett Nayar kérelmezheti, hogy Hurley vegyen neki egy házat – a közös családi otthon helyett – melyben eddigi életszínvonalának megfelelően élhet.

Hurley és Nayar 2003-ban jöttek össze, négy évvel később házasodtak: a két napos vérbeli celebesküvő egyházi szertartása a Versace stílusjegyében zajlott, az ifjú pár ruháján kívül az esküvő hangulatáról is a híres tervező gondoskodott. A gyűrűről meg természetesen a Chopard. Az esküvő angol részét a Sudeley kastélyban tartották, a bulin Sir Elton John, Eva Herzigova és Valentino is tiszteletét tette. Pár napra rá Indiában is megesküdtek, az ottani szokások szerint.