Egy kérdés maradt már csak a Megasztár ötödik és az X-Faktor első hazai szériája után: melyik verseny győztese a jobb. Élőben ez sajnos sosem fog kiderülni a csatornák közötti béna rivalizálás miatt, de itt most lejátszhatjuk a meccset. Ki a jobb, Vastag Csaba vagy Tolvai Renáta?

Tolvai Renáta péntek este nyerte meg a Megasztár ötödik szériáját, a döntőben lenyomva a máris új Zámbó Jimmyként emlegetett Kökény Attilát. Hasonló történt vasárnap az X-Faktorban is. Ott Vastag Csaba győzedelmeskedett a szintén tökéletesen éneklő Takács Nikolasszal szemben.

Mindkét esetben megállapíthatjuk, hogy a szex  győzedelmeskedett a hangzás tökéletessége felett.

Ki volt a jobb?

A két döntő nagyon hasonlított egymásra, mindkettőben többször színpadra léptek a döntősök, igaz a Megasztárban négyszer, míg az X-Faktorban csak háromszor, ráadásul az X-Faktorban a versenyzők már korábban előadott számokkal készültek. Mindkét műsorban kaptak egy blokkot a válogatók legrosszabb szereplői, és mindkét műsorban volt olyan zsűritag, amelyik valamelyik versenyző győzelmét várta.

A Megasztárban Mester Tamás Kökény Attiláért volt oda, míg az X-Faktorban a műsor felépítésének köszönhetően Keresztes Ildikó Takács Nikolasnak, Nagy Feró Vastag Csabának drukkolt.

Még az is majdnem megegyezett, hogy mindkét győztes párt talált magának a műsor alatt, de egyelőre úgy tűnik, hogy csak pletykaszinten jár egymással Vastag Csaba és Nyári Edit . A pénteki döntőben viszont most már végre egyértelműen kiderült, hogy Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András összejött egymással.

Szóval minden majdnem ugyanolyan, mégis dönteni kell, ki a jobb?