Liptai Claudia, Molnár Anikó és Pataki Attila jósnőit kérdeztük arról, kik nyerik az idei tehetségkutató versenyeket. Az eredmény majdnem bejött, Vastag Csaba nyert, Kökény Attila helyett Tolvai Renáta állt a dobogón.

Mindig, mindegyik tehetségkutató versenyben elhangzott, hogy aki már bekerült a legjobb 12 közé, az nyert, és innentől kezdve már mindegy. Pedig nem mindegy, ki visz haza havi egymilliót, ki utazhat, és ki kap lakást és/vagy autót.  A jósnők szerint Kökény Attilának kellett volna nyernie, mégis Tolvai Renáta lett a befutó.

Gazsi Gizella szerint Kökény Attilának kellett volna nyernie

Liptai Claudia jósnője Tabáni István és Vastag Csaba győzelmét is megjósolta, ám némelyik jóslatába közbeszólt az élet. Kökény Attila nem nyert. Abban azonban igaza volt Gazsi Gizellának, hogy Szíj Melinda személyisége megosztotta az embereket, és így nem is nyerhetett. Gazsi Gizella jóslata tökéletesen beigazolódott az X-faktorban, Takács Nikolast a közönség ejtette ki, így Vastag Csaba nyert.

Linda Lilla King szerint Janicsák Vecának kellett volna nyernie

Linda Lilla King a megérzései alapján azt nyilatkozta a Velvetnek, Janicsák Veca nyeri meg az X-faktort, de nem így lett, Keresztes Ildikó a nézők szavazataira bízta Janicsák Veca sorsát. Vastag Csaba nyert, Molnár Anikó látnoka tévedett.

A főboszorkány szerint is Kökény Attilának kellett volna nyernie

Európa főboszorkánya, Szegedi Erika francia angyalkártyát vetve jósolta meg, kik lesznek a befutók. Wolf Katiban tévedett, de abban igaza lett, hogy Takács Nikolas és Vastag Csaba jutottak a döntőig, majd ez utóbbi nyerte meg a versenyt. A Megasztárban az élet, vagy a csatorna, vagy a közönség felülírták a jóslatát, és Kökény Attila helyett Tolvai Renáta lett 2010-ben az Év Hangja.

Az mindenképpen figyelemreméltó és kiemelendő, hogy Vastag Csaba győzelmét két megkérdezett jósnő is megmondta, ráadásul mindketten borítékolták Szíj Melinda kiesését és annak körülményeit. Mindketten úgy látták, Kökény Attila nyer majd, az X-faktorban pedig Wolf Kati lesz a döntős Takács Nikolasszal és Vastag Csabával. Tolvai Renáta győzelmét egyikük sem látta előre, mint utólag megtudtuk, maga Lui Padre segítette őt pozitív energiák küldésével.