A legtöbb hollywoodi híresség nem szívesen beszél arról, hogy milyen csodaszerekkel, titkos módszerekkel tartja magát fiatalon, esetleg rendszeresen eljárogat-e plasztikai sebészhez, így a közönség fantáziájára van bízva, hogy az adott celeb a jó géneknek vagy a jó orvosoknak köszönheti fiatalos külsejét. Most önök szavazhatnak arról, hogy vajon Tom Cruise vagy Courteney Cox kinek rebeghet hálát azért, hogy pár évet letagadhat: a kedves családtagoknak avagy inkább az ügyes kezű szakembereknek.

1.  Courteney Cox

Vajon mi külsejének titka?

A Jóbarátok színésznőjéről még 1999-ben készült az első fotó, míg a második tizenegyévvel későbbi, pontosabban idén februárban kapták lencsevégre Courteney Coxot egy jótékonysági esten. Nem tudni, hogy változott-e a helyzet, de 2007-ben még azt nyilatkozta, hogy a természetes szépségre esküszik, és teljesen elégedett a külsejével: "Csak kispirálozom a szempillámat, megigazítom a szemöldökömet és egy kicsit kirúzsozom magam" – nyilatkozta Cox.

2. Gwen Stefani

Vajon mi külsejének titka?

A divatikonnak is tartott énekesnő nagy rajongója a vörös színű rúzsnak, ami valóban elengedhetetlen kellék, ha valaki az igazi pin-up lányok modern reinkarnációjaként ismert. A 41 éves celebről az első fotó még 1997-ben készült az MTV díjkiosztó gáláján, a második képhez pedig a New York-i Mercedes-Benz Divathéten "állt modellt". Gwen Stefani saját bevallása szerint megszállottja a külsejének, nagyon hiú, mivel kövér kisgyerek volt.

3.  Halle Berry

Vajon mi külsejének titka?

A színésznőt a legszexisebb sztárok között tartják számon, és ez talán annak is köszönhető, hogy az egykori szépségversenyző majdnem ugyanúgy néz ki a 2000-ben készült fotón, mint azon a képen, ami tíz évvel később készült a Swarowski egyik szeptemberi rendezvényén. A 44 éves híresség egyébként korábban kifejtette, hogy soha nem feküdne kés alá, bár az orra alapján ez lehet, hogy nem teljesen igaz.

4. Jennifer Grey

Vajon mi külsejének titka?

A Dirty Dancing női főszereplője 1960 márciusában született, vagyis idén ünnepelte az ötvenedik születésnapját, amit a második kép alapján senki nem mondana meg a szarkalábak ellenére. Bár az előbb említett, a nyolcvanas évekből származó filmhez képest azért érzékelhető némi változás, de az első fotóhoz mérten, ami egyébként tizenegy évvel ezelőtt, 1999-ben készült, már nem igazán.

5. Jennifer Lopez

Vajon mi külsejének titka?

A színésznő/énekesnő legirigyeltebb testrésze talán a feneke, de meg kell hagyni, alapvetően a többi külső jegyet illetően sem lehet oka panaszra. Jennifer Lopez 1969 nyarán született, tehát ő még csak 41 éves. Az első kép 2001-ben készült, míg a másik idén szeptemberben, Tommy Hilfiger egyik partiján, és valljuk be a különbség annyira nem jelentős, pedig Lopez azóta két gyermeket is szült. Igaz, ez már két éve volt.

6. Keanu Reeves

Vajon mi külsejének titka?

Sem a frizura, sem a borosta nem változott 2003 óta, ami ugyan csupán hét éve volt, de azért egyértelműen látszik, hogy a Mátrix-filmek sztárja is azon színészek közé tartozik, akiknek egyelőre nem nagyon kell aggódniuk az öregedés jelei miatt, pedig – ahogy azt már korábban is végigtekintettük – Keanu Reeves élete nem volt sétagalopp. A színész egyébként szeptemberben töltötte be negyvenhatodik életévét.

7. Marcia Cross

Vajon mi külsejének titka?

A Született feleségek című sorozat színésznője három évvel ezelőtt bekerült azon celebek közé, akik az amerikai OK! magazin olvasói szerint a legszebben öregszenek. Az első képet 1996-ban készítették róla, míg a második  2010 novemberéből származik. A haj kicsit vörösebb és hosszabb lett, a vonásai pedig ennyi idősen, vagyis 48 évesen még karakteresebbek, mint valaha.

8. Matt Damon

Vajon mi külsejének titka?

A négygyermekes színész már 29 éves volt, amikor az első kép készült, de simán letagadhatna tíz évet. A második fotó egy idei felvétel, és itt már azért látszik, hogy Matt Damon már nem egy nyeretlen kétéves, igaz, azért vannak olyan negyvenéves férfiak, akik még így sem érnek a nyomába. A színész, akit egykor a világ legszexisebb férfijának választott a People magazin, egyébként azok közé a hírességek közé tartozik, akik hajlandóak drasztikusan megváltoztatni külsejüket egy film kedvéért, lásd például a drámai hízást, amit Az informátor! című alkotásért vállalt be.

9. Tom Cruise

Vajon mi külsejének titka?

A színész Thomas Cruise Mapotherként látta meg a napvilágot 1962. július harmadikán, vagyis most 48 éves. Az első kép 1994 júniusából származik, míg a második fotó 2010 szeptemberében készült a The Romantics című film New York-i premierjén, vagyis 16 év különbség van a két felvétel között. Ez az időszak nyilván nem múlt egy nyomtalanul, de azért egy majdnem ötvenéves férfihoz képest még mindig van benne némi kisfiús báj, amin sajnos a szemkörnyéki ráncok némileg rontanak.