A Jóban rosszban sorozat Csillagvirág Klinikáján dolgozó színésznőit plasztikai sebészhez kísérte a Velvet. Bár Brózik Klára és Madár Veronika kolléganője, Bálizs Anett nemrég csináltatta meg az orrát, egyikük sem gondolja azt, hogy a közeljövőben komolyabban változtatna magán. Tervek azért vannak.

Előnytelen a 3D-s kép

Brózik Klárát és Madár Veronikát egy magánklinika hívta meg a 3D-s virtuális átalakulásra. A fura szerkezet, ami háromdimenziós képpé szkenneli az embert, leginkább fogorvosi lámpákra hasonlít. Sem Brózik Kláráról, sem Madár Veronikáról nem lettek túl előnyösek a képek, bizonyos pozícióban rájuk sem lehetett ismerni. Talán pont ezért tudtak a plasztikai sebészek látványosan változtatni rajtuk, virtuálisan persze. A jelenet, ahogy sokan bámuljuk, mivé varázsolják a pixelek a színésznőket, arra hasonlított, amikor először kötötték be a tárcsázós internetet otthon. Hogy mekkora újítás is az Axis three XS 400 3D-s gép a plasztikai sebészeti klinikán, maguk a sebészek tudják. Egy biztos, akik eddig abban a hitben éltek, hogy már évek óta 3D-s képek segítségével nézik meg a kliensek, hogyan fognak kinézni a szépészeti műtét után, tévedtek. Ez a világ itthon csak most jött el.

A plasztikai sebész szerint Kelemen Anna csomókkal a száján ébred

A Jóban Rosszban sorozatban szereplő Bálizs Anett orrát dr. Kárász Tamás készítette, aki – miközben megtapogattuk az asztalra rakott szilikonos mellimplantátumokat – elmondta, ő is nézi a Kés/alatott, és ha hisszük, ha nem, ma már trend karácsonyra új melleket ajándékozni. Az orrspecialistát arról is megkérdeztük, mit gondol egyes celebek műtött szájáról. “Szakmai nonszensz szilikont rakni a szájba, tilos, mindenhol. Autoimmun betegségeket okozhat, rákot nem. Állandóan csomósodik, nem lehet kiszedni. Tudniillik szilikon olajat raknak a szájba, ezt nem lehet kiszedni, az egész szájat ki kell vágni. Biztos vagyok benne, hogy amikor Kelemen Anna reggelente felébred, nagy púp van a száján, adnak neki szteroid injekciót, de másnap ugyanúgy púp lesz rajta, csak máshol. Annácskának, Geronazzo Máriának belül tele van a szája csomókkal, egész biztos. Magyarországon ezt pár sebész alkalmazza, pedig tilos. Van szájimplantátum, ami egy csík, az egy biztonságos dolog” – mondta dr. Kárász Tamás.

3D plasztika!

Brózik Klára kezében mindig ott van az ajakápoló, Madár Veronika nagyobb orrot szeretne

Brózik Klára elmondta, még a forgatásokon beveti azt az ajakbalzsamot, amitől a száj vérbő és kicsit duzzadt lesz, pont annyira, mint egy kiadós smárolás után. Kolléganője, Madár Veronika nagyobb orrot szeretne, kis mandulavágású szemekkel. Ha újra születhetne, közel-keleti nő szeretne lenni. “Nekem tetszik ez a kicsit közel-keleties feeling, az orrnak a vége nagyon enyhén lefelé hajlik, a szemem pedig kisebb. Sosem szerettem a konvencionális dolgokat. Nem fogom soha megcsináltatni az orromat, de ha már el lehet játszani a gondolattal, akkor miért ne. Akkor csináltatnám meg az arcom, ha valami baj érne, baleset például, és emiatt másképp néznék ki, mint most. Csak azért, mert hogy nincs jobb dolgom, biztosan nem műttetném meg magam. Ha valaki lárvát műttet magából, másik embert faragtat magából, az nálam már sok” – mondta Madár Veronika.