Ugyan 2010 már nem volt igazából a villantások éve, hiszen Britney Spears szinte visszavonult, és az egész műfaj sokat finomodott, de azért akadtak remek pillanatok. Örömmel láttuk azt is, hogy idén már két hazai villantásra is futotta, közeledünk az egyelőre Lady Gaga uralta mezőnyhöz.

A 2010-es villantásszezont Lady Gaga nyitotta meg, egészen pontosan nagyon későn zárta a 2009-es szezont, így átcsúszott idénre. Lady Gaga meztelenül búcsúztatta az óévet, amit persze megörökítettek a nemzetközi lesifotósok. Az énekesnő idén is meztelenséggel várja az év végét, legalábbis néhány napja Párizsban nadrág nélkül sétálgatott.

Reklámból

Gaga után kronológiailag Cameron Diaz következett, aki ugyan meglehetősen szolidat, mindössze egy kis mellbimbót villantott, de mivel a színésznőtől nem megszokott az ilyesmi, ezért beválogattuk. Az már kérdéses, hogy ez az apró villantás véletlen volt-e vagy a Kéjjel nappal című filmje reklámjának a része. Szintén a direktmarketing határát súrolja Liz Hurley villantása, aki Indiában egy átlátszó szárit vett fel melltartó nélkül .

A jó időzítéssel bedobott villantások idei mestere viszont Julie Atlas Muz volt, aki még a cannes-i villantástengerből  is ki tudott emelkedni. A sztriptíztáncosnő nem vett bugyit, átlátszó ruhát viszont igen, és jó magasra lendítette a lábát a vörös szőnyegen sétálva. Mindenki róla beszélt, pedig még mindig nagyon kevesen tudják, hogy kiről van szó.

Véletlenül

Diaz és Hurley villantásaival szemben Beyoncé Knowles villantásáról viszont egyértelműen kijelenthető, hogy véletlenül történt. Az énekesnő a fürdőruhájából lógott ki egy kicsit még áprilisban.

Szintén a klasszikus kategóriába tartozik Mick Jagger lányának, Jade Jeggernek a villantása, aki egy repülőt avatott a mellbimbójával. Sajnos túl bő volt a ruhája ujja, és elfelejtett melltartót venni.

Ha nem is teljesen, de szintén a véletlenek közé soroljuk a terhes Jessica Alba villantását is, aki a hasát akarta fotózni a tükörben, de a kép tetején belógott a melle is . Azért tekinthető véletlennek a villantás, mert a képet Alba készítette magának, nem a nagyközönségnek szánta, de ugye tudjuk, hogy az ilyesmi viszonylag ritkán marad a személyes képek között, pláne ha valaki az egyik olyan színésznő, aki évről évre jó helyen végez a legszexibb színésznők választásán.

Végül vegyük még ide a plasztikafüggő Heid Montagot is, aki ugyan nem biztos, hogy villantani akart, de hatalmasra dagasztott melleit viszonylag kevés ruha tudja megtartani. Az biztos, hogy a fürdőruhája erre képtelen volt, így Montagnak a kezével kellett elkapnia elszabaduló melleit.

Szándékos

Aztán persze vannak olyan villantások is, amit nem is nevezhetünk igazából villantásnak, hiszen arról van szó, hogy valaki huzamosabb ideig meztelenül csinál valamit, mint például a tavalyi szezont villantással záró Lady Gaga a balkonon.

Idén például Monica Bellucci mutatta meg a nagyvilágnak, hogy milyen a teste két gyerek után, amikor topless napozott a tengerparton. A színésznő nem zavartatta magát különösebbne, élvezte a napsütést.

Hasonlóan járt el Paris Hilton is, aki szinte egész évben visszahúzódott, de a nyár közepén egy duplázással megpróbált visszatérni a fősodorba. Hilton Olaszország környékén érezte jól magát melltartó és felső nélkül egy jachton , aztán persze azért hőbörgött, mert a csúnya fotósok lefotózták. A Hiltont bosszantó képek viszont nem akadályozták meg a hírességet abban, hogy továbbra is topless nyaraljon, így nem sokkal az első sorozat után egy másik is készült.

És persze vannak protestvillantások is, amikor valaki tényleg teljesen direkt mutatja meg intim testrészeit a nagyvilágnak. Mint például ahogy Taylor Momsen is tenni akarta, de sajnos a 17 éves énekesnő túl fiatal ahhoz, hogy nagy elődjéhez, Courtney Love-hoz hasonlóan a mellét előkapva adja elő az egyik számát , ezért szegény Momsen villantását szinte az egész világból kicenzúrázták. Hiába ragasztotta le magától a mellbimbóit, ez kevésnek bizonyult .

És a magyarok

Az eddigi nagyon silány magyar villantáshelyzet 2010-ben egész jól alakult. Két rendes villantás is jutott ide.

Az első Tereskova volt, aki Taylor Momsenhez hasonlóan egy koncertjén mutatta meg magát, elég direkt módon a közönségnek. Az énekesnő nem vett bugyit, viszont miniszoknyát igen, de aztán a pólóját is felhúzta , hogy teljes legyen a közönség élménye.

Végül volt még egy abszolútt hollywoodi, klasszikus villantásunk is, bár még mindig nem vagyunk róla meggyőződve, hogy valóban véletlenül történt-e, hiszen az ilyen ruha szinte mágnesként vonzza a villantást, pláne, ha sokat kell emelgetni a karokat. Andy Vajna étterme, a Nobu megnyitóján helyezte magát reflektorfénybe a magyar producer barátnője azzal, hogy egészen önfeledten pózolt a képekhez. A felsője viszont sajnos lecsúszott közben.