A Frizbi műsorvezetője szerint ezzel a címmel kéne cikket írnunk a parkolásáról, hiszen ő szabályos helyen áll napok óta, arrafelé nincsen semmiféle rokkant tábla. A két helyről nem esik szó, de a kedvünkért lefotózta járművét.

Hajdú Péterék síelnek, ezt már tudjuk, hiszen a létező összes fórum beszámolt róla, hogy elgázolta egy snowboardos, de nem szántotta vele végig a sípályát, így a műsorvezető kisebb sérülésekkel megúszta. Mégsem pihenhet nyugodtan a nem is olyan messzi Murauban, ugyanis egy, a feljelentő rovatunkba érkezett fénykép újfent rokkant helyen való parkolással vádolja, amin fel is húztuk magunkat, hiszen megígérte, hogy ilyesmit többé nem tesz. A feljelentő képei:

Hajdú alig tért vissza a kórházból a szállodába, mikor meghallja milyen képet kapott szerkesztőségünk, azonnal közli, hogy az egész egy hazugság, ezen kívül nagyjából ennyit fűz a történethez: "Nem igaz a hír, mert valaki odarakott egy mobil rokkant parkolótáblát. Valótlan dolgot akartok megírni, csak nem értem, hogy miért! Valaki szemét módon ki akart velem cseszni, s ti ebben partnerek vagytok. Miért nem ez a hír? Egy szemét ki akart szúrni Hajdúval? Akár most is lefotózhatom az autómat, ugyanott állok, és nincs ott tábla! Szóval ez az állítás hazugság, ebben maximum ez a hír, minden más kamu!"

Hajdú Péter nem volt rest lesétálni, lefotózni járgányát, ami napok óta ugyanúgy áll:

A szállót üzemeltető Bunkóczi megerősítette lapunknak, hogy Hajdú Péterék, mint fizető vendégek laktak náluk. "A tábla helye változtatható, és előfordulhatott, hogy valaki figyelmetlenségből arrébb tolta, és így került Hajdú úrék járművéhez."

Most akkor hibázott Hajdú?

"A parkoló a szálloda tulajdona, és abban az esetben van szükség mozgássérült parkolóra, ha a házban mozgássérült vendég lakik, de arról mi tudunk, olyankor külön a főbejárat mellett biztosítunk neki helyet. Síszezonban nagyon ritka a mozgássérült vendégünk a házban, jelenleg sincs. Valóban én ajánlottam fel a parkolóhelyet Hajdú úréknak, mert sok csomaggal érkeztek, így én átálltam egy másik helyre."

Hajdú Péter nem véletlenül tett fogadalmat, hogy ezentúl szabályosan parkol. Olvasóink először 2008 elején szúrták ki a műsorvezető különös parkolási szokásait, aztán 2009. decemberében is kiszúrták, amikor Budaörsön parkolt szabálytalanul, aztán tavaly februárban Budán kapták le, amikor a járdán állt meg, végül tavaly tavasszal Diósdon fotózták le, amikor a BMW-vel két helyet is elfoglalt. Hajdú Péter prakolásai miatt rendőrségi eljárások indultak, barátaitól pedig viccből saját, névre szóló rokkantparkolót jelző táblát kapott ajándékba.