Hetek óta keringenek a pletykák, hogy Zimány Linda együtt van Dzsudzsák Balázzsal, hazánk jelenleg legfelkapottabb focistájával. Folyamatosan kapjuk a feljelentőket olvasóinktól, hogy merre látták együtt őket, de Zimányék nem akarnak nyilatkozni.

Onnantól kezdve, hogy Zimány Linda a hírek szerint karácsony előtt néhány nappal szakított fiújával, a pókerjátékos Kaló Dénessel, gyakorlatilag folyamatosan kapjuk szerkesztőségünkbe azokat a feljelentőket, amelyek arról szólnak, hogy Zimány Linda Dzsudzsák Balázzsal van együtt valahol.

Számításaink szerint valamikor 2009 tavaszán jöhetett össze Zimány Linda és Kaló Dénes , aki azzal került be a hírekbe, hogy rengeteg pénzt nyert pókeren. Kaló először 2007 őszén nyert nagyobb összeget a pókertornán, nagyjából százmillió forintot . Aztán egy évvel később megcsípett egy háromszázmillió forintot érő második helyet is.

Zimány és Kaló sokáig titokban tartotta a kapcsolatát, nem nyilatkoztak róla túl sokat. Zimány 2010 tavaszán még arról nyilatkozott, hogy akár hozzá is menne Kalóhoz , de az év végére szakítottak, amit azzal indokoltak, hogy eltávolodtak egymástól, közös megegyezés eredménye volt a szétválás.

Megvan az új álompár?

A szakításuk után néhány nappal viszont elkezdtünk olyan feljelentőket kapni, amelyek arról szóltak, hogy Zimány Linda Dzsudzsák Balázzsal tölti az idejét. Az első jelentés december 25-éről szól, amikor Dzsudzsák és Zimány együtt voltak moziban, a feljelentő szerint egyértelműen egy párként viselkedtek, de nem nyalták, falták egymást.

Aztán jött egy jelentés arról is, hogy a két ünnep között a Tabu Tv évvégi partiján jelentek meg együtt a B7-ben , de csak rövid időre.

Egy másik olvasónk január másodikán pillantotta meg őket az Aréna Plázában, a Leroy Caféban , míg egy negyedik olvasónk másnap, január 3-án látta őket a Váci utcában korzózni .

Megkerestük Zimány Lindát, aki viszont azt mondta, nem szeretne nyilatkozni a kapcsolatról vagy arról, hogy nincs köztük kapcsolat, így nem tudjuk, pontosan hányadán állnak egymással.

Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhoven focistája, talán mostanában a legsikeresebb, legismertebb magyar játékos. Többször összehozták már különféle nőkkel, egy ideig stabilan tartotta magát az a pletyka, hogy van közte és Bódi Sylvi között valami, bár ezt határozottan tagadták .

Zimány előtt legutóbb például egy aktmodellel hozták össze Dzsudzsákot, aki ezt a kapcsolatot ugyan nem tagadta, viszont a modellel, Róka Adriennel nem is találkozott személyesen, csak az interneten keresztül üzengetett neki.