Gigi játékerőszak leszbizik fétisfilmekben. Jerzy meleg pasiknak maszturbál a neten. A csatorna összeerőltette őket egy dugásra a luxusszállodában. Ennyi. Semmi logika.

Gigi és Jerzy csodálatos szerelmi története egy ötcsillagos szállodában folytatódott a napokban, távol a Villától. Természetesen kamerás kísérettel,  hogy a (trash)reality legizgalmasabbnak ígérkező részéről se maradjon le a néző. Akadt már a VV történelmében, hogy szó szerint rá kellett a villalakókat tukmálni a szexre, példának ott van Maya Gold és Majka esete az első szériában. Ennyire erőltetni a szexet még sosem láthattuk egy valóságshow-ban sem mint most. A műsor szerkesztői ugyanis egy aprócska tényt feledtek el akkor, amikor ezt kitalálták: Gigi és Jerzy még sosem dugtak más neművel kamerák előtt.

Gigi eddig csak lányokkal játszott a kamerák előtt

VV Gigi mindeddig csak lányokkal volt 'erotikus' jelenetben, operatőr és kamerás előtt. Pontosítva Gigit akasztották már fel, fenyegették már pisztollyal a játékerőszak felnőttfilmekben, így nem csoda, hogy férfivel, romantikus helyszínen nem tud a helyzettel mit kezdeni. A szállodai szobában Gigi szexis fehérneműben esetlenkedett – aznap kapott Anikótól egész véletlenül egy fekete "szexuálköntöst". (Anikó hogy tud ajándékot adni, kiugrott a plázába és megvette?)  Gigi kisétált és besétált az elnöki lakosztály szobájából, mint egy divatbemutatón, és harisnyával próbálta Jerzy figyelmét felhívni. Amíg öltözött, vetkőzött, Jerzy gatyában bénázott a jacuzzival és a habbal. Aztán mindketten fürdőruhában jacuzziztak – szégyenlősek. Gigi később megjegyezte, most épp piros betűs napjai vannak, azaz menstruál. Ha valakik, akkor a műsorszerkesztők ezt pontosan tudják, így van-e. Ha igen, akkor felvetődik a kérdés, minek vitték el őket dugni a drága szállodába?

Jerzy-nek fontos az erkölcs, jajj

Jerzy már tudta, hogy Giginek megvan – ha ő nem is vette észre, hogy a nőjének megjött pedig össze vannak zárva 24 órára –, Szandika mondta neki. "Ne törődj semmivel, úgyis megvan neki, majd kiküszöbölitek valahogy." Jerzy is kicsit álságosnak tűnik, ha jobban megnézzük, miket mondott nemrég. Még Ildikó kiszavazásakor emelte ki az erkölcsöt, mint fő érvet Ildi mellett, Törtető Évával szemben. “Ildi nem hibátlan, van rengeteg hibája. Tánc közben nem vetkőzik le több millió ember előtt, akik gyermekek, felnőttek, nyugalmat szerető nyugdíjasok. Értékeket képvisel, tiszta szívű, viselkedése példaértékű, nem káromkodik” – mondta Jerzy a kortesbeszédben. Azt már tudjuk, hogy Jerzy pénzért verte a farkát, és tudatában volt annak, hogy a videót meleg oldalakon látni. Szaftos magánjelenetében látszik, hogy férfi a kamerás, nő nem volt a közelben. Ebből a szemszögből nézve is megtalálható a magyarázat arra, miért van több romantika bármelyik latin-amerikai sorozat egyetlen percében, mint Gigi és Jerzy közt.

“Félénken puhatolóznak” – Balázs szerint

A csatorna VV Gigit és VV Jerzyt helikopterrel szállíttatta egy ötcsillagos szálloda elnöki lakosztályába, hogy egy éjszakát együtt töltsenek – vagyis hogy a néző végre lásson szexet a tévé előtt szotyizva, végülis ez a valóságshow lényege. Az ötcsillagos szállodában egymással teljesen rutintalan párost látni a képernyőn, annyira, hogy maga Sebestyén Balázs is megjegyezte a műsorban, “félénken puhatolóznak”. Az esetlenség és rutintalanság fogható a kamerás jelenlétére, mondhatnánk. De belegondolva, több hónapja másokkal laknak együtt, ez idő alatt megszokhatták már, mindig van ott valaki. A kamerás ember sem új egyikük számára sem, mindkettejüknek van tapasztalata a felnőttfilmes forgatásokban. Akkor mi adhat alapot arra, hogy félénkek? Adott két felnőtt ember, szexuálisan érettek, akik húzzák egymást hetek óta, robbanás és egymásnak esés helyett a szállodának örülő fiatalokat láthatott a néző. Pontos választ lehet, sosem kap a néző, de egy a neten terjedő videón Gigi pedig bevallja, “nagyon kamu volt az egész”.

“Nagyon kamu az egész”

A profizmus leginkább a hotelszoba folyosóján árnyékként vetülő kamerás látványában mérhető, az sem segített sokat, hogy kikerült az a videó, amin Gigi és Jerzy visszatérve a villába kommentálják az éjszakát. “Olyan hab volt, hogy nem tudtunk forgatni..újra kellett forgatni, nagyon kamu volt az egész” – mondta a fétisfilmes Gigi visszaérve a Villába. A esti online közvetítés itt meg is szakadt.

Gigi játékerőszak leszbizik fétisfilmekben. Jerzy meleg pasiknak maszturbál a neten. A csatorna összeerőltette őket egy dugásra a luxusszállodában. Hogy végül volt-e szex, kiderül ma este.