A 41 éves színésznő kigombolt pizsamás Barbie-babaként látható az Allure magazin februári számában, és egy vonzó férfimodell helyett inkább egy plüssmacival állt kamerák elé. A szokatlanul szőke híresség az oly népszerű Rachel-frizuráról is megemlékezett, amit egyébként ő szívből utál. Egyúttal az is kiderült, hogy ha nem színésznőként, akkor partiszervezőként keresné a kenyerét, és nem érti a társkereső műsorokat, amikben a lányok szívbe markolóan zokognak egy pasi után, akit egyébként alig ismernek.

A magára alig hasonlító Jennifer Aniston szétnyíló pizsamában és plüssmacival pózol az Allure magazin februári számában. A fő kellék, a játékállat egy másik fotón is feltűnik, igaz ezen a képen, a Barbie-babává átalakított hírességből nem látszik semmilyen intim részlet. Aniston a képeken egyébként sokkal szőkébb, mint szokott lenni, és a fotókhoz készült interjúban is komoly szerepet kapott a haj, pontosabban az a frizura is, amit Aniston a Jóbarátok című sorozat első két szezonjában viselt. Kiderült, hogy Aniston kifejezetten utálta a védjegyévé vált hajat.

Aniston, a zugfodrász

Az arcát körülölelő hajviseletet egyébként fodrásza, Chris McMillan álmodta meg még 1994-ben. "Szeretem Christ, de ő az én keresztem is egyben, ő találta ki ugyanis azt az átkozott Rachel-frizurát, ami egyáltalán nem állt jól. Hogy is mondjam? Azt hiszem a legrondább frizura amit életemben láttam” - nyilatkozta a magazinnak Aniston, aki hozzátette, hogy szerencsére tudja, hogy milyen hajat szeret viselni, és meg is tudja magának csinálni, így már egyre kevésbé engedi McMillannak, hogy hozzányúljon a fejéhez. „Chris szerint egy zugfodrász vagyok. Lassan kiveszem a hajszárítót a kezéből. Utálni fog ezért, de szerintem lenyomom őt ezen a téren, sokkal gyorsabban szárítom a hajam, mint ő.” Már 2009-ben is felreppent a hír, hogy Aniston 15 év után megválik a fodrászától, de ez azóta sem következett be. Brad Pitt volt feleségének frizuráját egyébként még most is sokan másolják.  A lépcsőzetes vágás azóta is jellemző a színésznőre, és a haját még most is milliók másolják.

A partiszervező

A leggazdagabb egyedülálló filmsztár azt is elmesélte, hogy ha nem lehetett volna színésznő, biztosan partiszervezőnek állt volna: „Nagyon jó érzékem van ahhoz, hogy összehozzak különböző típusú embereket. Karácsony előtt mindig tartok egy fadíszítő partit, most már 15 éve. Ilyenkor csípős ételeket készítek, csirkéből, marhából és vegetáriánust is, hogy mindenki boldog legyen." A cikkből kiderül, hogy a színésznő tehetséges mixer is: „Két specialitásom van: az egyik a száraz martini, a másik a Bloody Mary. A titkos hozzávalóm Mr. és Mrs. Bloody Mary névre hallgat. Ez nem olyan előkelő dolog, mint a torma vagy a Worcestershire szósz, elég pórias, de ettől lesz jó a paradicsomos vodka.”


A kellékfeleség

A színésznő mostanában a Kellékfeleség (Just go with it) című filmjét népszerűsíti. A filmben Aniston egy egyedülálló anyát alakít, akinek annak érdekében, hogy a főnöke becserkészhessen egy fiatal lányt, elő kell adnia, hogy ő a férfi válófélben lévő felesége. Brad Pitt volt felesége nagyon élvezte a szerepet, mert valójában lezseren, kényelmesen szeret öltözködni. „Volt, hogy nagyon kiöltöztettek a forgatáson, volt, hogy lazábban kellett kinéznem. Ez a vegyes stílus tükrözi az eredeti személyiségemet is. Még szempillafestéket sem használtam a forgatáson. Vicces ennyire lecsupaszítva lenni, végül is mit veszíthetek?” – elmélkedett a színésznő. A egyedülálló híresség az Allure magazinnak adott interjúban azt is elmesélte, hogy nem igazán érti a The Bachelor című műsort (Magyarországon Nagy Ő címmel futott a hazai változat - a szerz.): „ Csak ámultam azon, hogy zokognak ezek a lányok egy pasi után, akivel háromszor találkoztak életükben. Úgy bőgnek, mintha elvesztették volna az életük szerelmét. Nem igazán értem.”