A Gengszterkorzó, az HBO új sikersorozatának bombázója, Paz de la Huerta a Muse magazin kedvéért megvált a ruháitól, ami a színésznő sorozatbeli munkásságát tekintve nem tekinthető komoly újdonságnak. Huerta már többször levetkőzött a sorozatban is.

A Gengszterkorzó a hétvégén a Golden Globe-on megkapta a legjobb sorozatnak járó díjat, ismét büszke lehet magára az HBO, ráadásul egy olyan sorozattal nyertek, amiben rendszeres és mindent láttató meztelenkedés van.

A sorozat több szereplőjét, férfit és nőt egyaránt lehetett már valamelyik részben meztelenül látni, olyannyira, hogy a New York Magazine december végén már best of válogatást is közölt a jelenleg a második évadánál járó sorozatból.

Talán a legtöbbet a sorozat bombázója, a 26 éves Paz de la Huerta van ruha nélkül, akit most a Muse magazin is levetkőztetett néhány képhez. Korábban a francia Purple magazinnak is vetkőzött már. A mostani képek elvileg divatfotók a Muse téli számában, de inkább átlagos szoftpornó képeknek tűnnek.

A sorozatban vállalt már öltöztetős jelenetet, ahol egy másik színésznő cseréli le a ruháját.

De vállalt hagyományos szexjelenetet is, tévésorozattól szokatlanul kevés részletet bízva a fantáziára.

Az egyelőre nem túl ismert színésznőről valószínűleg sokat hallhatnak majd a meztelen színésznőket kedvelők, sosem esett nehezére egy kamera előtt megválni a ruháitól. Jim Jarmusch Az irányítás határai című filmjében például olyan karaktert játszott, aki végig meztelenül szerepelt.

A színésznő a meztelenkedésen túl legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a Golden Globe-díjátadó után alaposan berúgott, amikor kollégáival a Gengszterkorzó sikerét ünnepelték a díjátadót követő partin.