A Való Világ csütörtöki összefoglalójának főszereplője Gigi lett, akit vakbele miatt kórházba kellett szállítani. Végül egy nap után kiengedték. A villában sportversenyt írtak ki, ami megmutatta, hogy a játékosot szervezete sincs már a topon. Anikó két perc biciklizéstől esett össze, Bécinek is minden izma fájt.

“Bejött, mondta, hogy már régóta néz, de nem akart eddig bejönni” - mondta VV Gigi azután, hogy a Való Világ orvosa meglátogatta, mert úgy látta, a versenyző rosszul van. Kiderült, Giginek valószínűleg a vakbelével van valami probléma, ezért kórházba kellett szállítani.

Mielőtt Gigi elhagyta a villát, a játékbeli partnere, Jerzy teljesen kikészült, többek között azért, mert a jelenleg érvényes játékszabályok szerint nem mehet Gigi kétméteres körzetébe, és a kórházba szállítás előtt nem tudták még, hogy Gigi visszatérhet-e a villába. “Gigiért megőrülök, nagyon szeretem. Elmondhatatlanul rossz érzés, hogy valakinek a szerelme bent van a kórházban, és nem lehet tudni, hogy mi lehet vele” - mondta Jerzy mielőtt Gigit elvitték a kórházba, akinek a távozása után teljesen magába fordult, azt kérte a többiektől, hogy nézzék levegőnek.

Gigi távozása előtt viszont megszegték a szabályokat, Jerzy megölelte Gigit, ezért a későbbiekben büntetésre számíthatnak.

"Nem egyértelmű, hogy mi volt a baja. Az orvos úgy ítélte, hogy vigyük be a kórházba. Jelenleg várjuk a vizsgálatok eredményeit" - mondta Gigi kórházi távozásáról a műsor sajtósa, Dobsi Adrienn.

A rendkívüli eseményen kívül a legutóbbi nap a villában a sportolásról szólt, a versenyzőknek összesen 200 kilométert kellett letekerniük egy szobabiciklin azért, hogy összegyűjtsenek némi virtuális pénzt, amiből megvehetik a vacsorájukat, illetve a jogot villa kényelmi szolgáltatásainak használatára, mint például a jacuzzi. A legújabb fejlemények szerint ugyanis a játékosoknak mindenért fizetniük kell.

A táv teljesítése közben sokan kihajtották magukat. Anikót például úgy kellett a többieknek letámogatniuk a szobabicikliről, összeesett volna, ha nem fogják a többiek. “Két percet tekertem, nem lehet semmi bajom. Nem érzem semmimet. két percet tekertem, hogy lehetek ilyen szar?” - tette fel a költői kérdést a versenyző azután, hogy újra kapott levegőt. A műsor sajtósa mindenkit megnyugtatott, Anikó kifulladásának nem lett semmilyen komolyabb következménye, a valószínűsíthető izomlázon túl.

A nagy biciklizésben az egyébként jó kondiban lévő, táncos Béci is meglehetősen elfáradt, arra panaszkodott, hogy minden izma sajog.

A versenyzők egyébként figyelnek a saját fittségükre, ha ez az összefoglalókban nem is látszik. Dobsi Adrienn elmondta, néhány héttel ezelőtt kaptak a villalakók pár kondigépet, amiket előszeretettel használnak. "Gyakran előkerül a téma, hogy meghíztam, fogyókúrázom. Nagyon örültek, hogy megkapták a gépeket" - mondta.

Ráadásul az étkezésükre is kezdenek odafigyelni. "Laci vezetésével próbálnak egészségesen étkezni" - mondta Dobsi Adrienn a villa fitneszprogramjáról.