A színész nem vesztegeti az idejét, miután alig két héttel ezelőtt Las Vegasban hatalmas orgiát csapott, ismét belevágott egy harminchat órás buliba, ezúttal is pornósztárokkal, rengeteg alkohollal, még több kokainnal, a végén pedig kórházi ápolással. Sheen állítólag elragadtatva beszélt arról, hogy hatalmas pornós családot szeretne létrehozni, szexfilmekről magyarázott, szakértelmével meglepve a pornós hallgatóságot is, aztán sérvvel befeküdt a kórházba pihenni.

Charlie Sheent csütörtök reggel kórházba szállították Los Angeles-i otthonából hasi fájdalmakkal – írtuk korábban, és azóta az is kiderült, hogy sérve miatt volt szüksége orvosi segítségre. Annyit lehetett tudni, hogy Sheen, aki legutóbb Las Vegasban mulatott, ezúttal is pornósokkal bulizott, rengeteget ivott, és valószínűleg napok óta tartott már a parti.

Boldog pornós család

A folyamatosan érkező információk szerint a buli még kedden kezdődött a színész egyik barátjánál. Sheen elvitte az ingatlanügynökét és néhány pornóst George Santo Pietrohoz, aki nem messze lakik tőle, és miközben a borospincében vacsoráztak és iszogattak, Sheen beleegyezett, hogy havi 250 ezer dollárért kibérli barátja házát négy hónapra, míg ő Thaiföldön van.

A TMZ egyik névtelen forrása szerint Sheennek azért kellett ingatlan, hogy pornócsaládot alapíthasson, azt szerette volna, ha pornós barátnői mind együtt élnek a házban, mint egy nagy, boldog család. A színész emberei aztán másnap reggel megtudták, hogy mire készül, és gyorsan lefújták az egészet – közölte a TMZ.

Mindenki rohadt részeg

Kacey Jordan pornószínésznő, aki csak szerda délutánig lógott a csapattal, a TMZ-nek elmondta, hogy ezt követően átmentek Sheen házába, és folytatódott a bulizás. "Azt mondtam neki, hogy leverem ivásban, mire azt mondta, hogy egy szart. Telenyomta a poharam vodkával, kikapta a kezemből, bedobta három másodperc alatt, aztán azt mondta, még egyszer ne tegyem próbára" – idézte fel a kedd estét Jordan.

Aztán megrendelték a drogokat is. "Egy srác átjött egy válltáskával, a konyhaasztalra kitett vagy öt zacskónyi kokaint. A csomagok akkorák voltak, mint az öklöm. Elkezdődött a drogozás, és eltartott reggelig" – mondta a pornószínésznő. Ahogy említette, Sheen előszedett egy zöld pipaszerűséget, és azon keresztül szívta a kokaint megállás nélkül. "Odajött, mondta, hogy adjak egy csókot, erre belefújta a füstöt a számba, ami engem teljesen kiütött" – mondta.

Ezután vagy két órán keresztül néztek pornót, Sheen pedig tovább tolta a kokaint, és közben kommentálta a jeleneteket. "Rengeteg pornófilmje van, mintha csak azok lennének neki" – tette hozzá Jordan, aki nem sokkal később hívta a sofőrjét, hogy vigye el, mert úgy érezte, ha tovább marad, akkor valószínűleg kórházban köt ki. A TMZ információi szerint egyébként a vendégek meg voltak lepődve a híresség szakértelmén és tudásán.

A pornószínésznő feltöltött egy képet Tiwtter-oldalára Sheen dohányzóasztaláról – írja a Gawker, ahol megpróbálták összegyűjteni, hogy milyen tárgyakat lehet látni az apró asztalon. Az olvasók segítségével sikerült beazonosítani némi szájvizet, kólát, gyógyszereket, törlőkendőt, vizet, egy doboz cigit, kölnit, hajzselét, síkosítót, sőt, egyesek szerint egy műbráner is meredezik a többi tárgy között. Ja, és többen felfedezték a kép alján látható nemiszervet is.

Amikor beüt a gebasz

A színészt végül csütörtök reggel hét óra körül szállították kórházba. "Reggel felhívtak minket Charlie házából, és orvosi segítséget kértek. Azt javasoltuk, hogy hívják a mentőket, és azonnal szóltunk nekik mi is" – mondta a People magazinnak Dr. Paul Nassif és felesége, Adrienne Maloof-Nassif, Sheen szomszédai.

Nem sokkal azután, hogy Sheent beszállították a Cedars-Sinai Medical Centerbe, megérkeztek szülei is, és meglátogatta őt exneje, Denise Richards is – írja a People. "Mint régi barátok, nyilván nagyon aggódunk az egészségéért" – nyilatkozta a Nassif-család, és mielőbbi felépülést kíván Kacey Jordan is, aki bölcsen hozzátette, ha Sheen így folytatja, akkor ebből súlyosabb bajok is lehetnek később.

A vállalat véleménye

A helyzet odáig fajult, hogy a CBS boldogan leállítaná a Két pasi – meg egy kicsi című sorozat forgatását, és így adnának Sheennek egy esélyt arra, hogy rehabra mehessen. Egy kulcsbalhéra várnak, ami lehetőséget adhat nekik, hogy elvonóra kényszerítsék – írja a Hollywood Reporter bennfentes forrásokra hivatkozva. A mostani eset egyébként nem késlelteti a műsort, mert ezen a héten pihennek.

"Mindannyian félnek, hogy Charlie meghal" – mondta egy műsorközeli forrás. Sheen valahogy mindig elvégezte a dolgát. "Charlie keményen bulizik, de mindig felbukkant és megcsinálta a munkáját. Mindenki szereti őt, profi" – idézett egy másik forrást a magazin. "Nagyon jól ismeri a karakterét, olyan ez, mint egy olajozott gépezet" – erősítették meg.