Újabb szexvideója miatt akar pereskedni Tila Tequila - akit az MTV Szerelem egy húzásra című műsorából ismerni -, mert sem ő, sem a szexvideón szereplő két barátnője nem adták beleegyezésüket a házi videó nyilvánosságra hozatalára.

Tila Tequila, született Tila Nguyen kész arra, hogy pereskedjen, amiért leszbikus hármasszex házivideója kikerült az internetre. A Vivid Entertainment netes pornó cég máris ráugrott a botrányra, és szeretnék, ha a weboldalukra ez is kikerülne Valentin nap alkalmából a többi sztár házivideója mellé.

“Tila Nguyent sokkolta, hogy a bizalmas házivideója kiszivárgott a két barátnője és az ő beleegyezése nélkül. A videó nem a nyilvánosságnak készült, Tila kész arra, hogy a bíróságon harcoljon az igazáért. Együttműködünk az ügyvédjével és eldöntjük, mi legyen a következő lépés” – nyilatkozta a valóságshow-hősnő képviselője, aki, úgy tűnik, elfelejtette, hogy a bíróság nemrég kimondta, a sztár a szexualitásból él, így nincs intim szférája, amit például egy házivideó meg tudna sérteni.

A minisztárnak ez lesz zsinórban a harmadik szexvideója, ami valamilyen oknál fogva kikerült az internetre. A kíváncsi olvasó ide kattintva megtekintheti a leszbikus hármast. (+18)