Szandikát csütörtökön kizárták a Való Világ című játékból a folyamatos szabályszegései miatt, de még ugyanaznap beengedték hozzá ügyintézőjét, Sanyit, aki meggyőzte a játékost, hogy ne menjen haza annak ellenére, hogy kizárták, hanem maradjon, és tartsa be a szabályokat. Szandika maradt.

Gyorsan alakuló szabályok mentén működik az RTL Klub Való Világ című játéka. Csütörtökön kizártak egy játékost, Szandikát, mert folyamatosan megszegte a szabályokat, de még aznap úgy döntöttek, hogy a kizárás ellenére beengedik hozzá a fő ügyintézőjét, Sanyit, aki meggyőzte arról, hogy a kizárás ellenére maradjon a játékban.

A műsor eddig megszokott menetéhez képest a csütörtöki adásban nem végig az előző napi eseményeket mutatta az RTL Klub, hanem beszámolt arról is, hogy csütörtökön koradélután kizárták Szandikát a játékból. A villalakó már szerdán jelezte a többieknek, hogy nem kíván részt venni az új csoportjátékban, az iskolásdiban, és tervei szerint ellógja az összes órát az énekóra kivételével.

Mivel a tanítás nagyjából délután egyig tart, és a csütörtöki bejátszásban azt jelölték meg a Szandikának küldött levélben, hogy az aznapi eseménysor - miszerint ellógta az órákat - volt az utolsó csepp a pohárban, a folyamatos szabályszegések miatt kizárják a játékból, így feltételezhető, hogy valamikor a délután folyamán kapta meg a levelet.

Sanyi megmenti Szandikát

Ön adott volna még egy esélyt?

Dobsi Adrienn, a műsor sajtósa elmondta, Sanyit ezután értesítették arról, hogy kizárták Szandikát. Sanyi viszont azt kérte a műsor készítőitől, hogy a szabályoktól eltekintve bemehessen beszélni a versenyző fejével. Ezután főszerkesztői döntés született, aki engedélyt adott arra, hogy Sanyi megpróbálja meggyőzni Szandikát, hogy a játékban maradjon.

"Többször figyelmeztettük Szandit, aki kifejezetten lázadóan viselkedett. A villából bárki, bármikor hazamehet, csak be kell ülnie a riportszobába, és azt mondania, hogy haza akar menni. Szandika csak zsarolta a környezetét, provokált minket, kereste a határait. Reggel elküldte a tanárát is, ezután sokalltam be" - mondta Rubin Kristóf, a műsor kreatív főszerkesztője arról, hogy miért döntött úgy, hogy kizárja Szandikát a játékból.

Hozzátette, a készítőknek fontos a versenyzők utóélete, ezért szóltak Sanyinak, hogy Szandika ne úgy távozzon a villából, hogy kirakják, és nem várja senki.

A kiérkező Sanyi először meggyőzte a műsor készítőit, hogy adjanak még egy esélyt Szandikának, valamint, hogy tud beszélni Szandika fejével. "Tíz perc alatt helyrerakta Szandikát" - mondta Rubin Kristóf.

"Kapott egy esélyt, hogy ne legyen önsorsrontó" - tette hozzá a Rubin Kristóf, aki kiemelte, hogy tényleg utolsó esélyt kapott Szandika. Az első szabályszegésnél repül a villából.

A csütörtök esti adásra az is kiderült, hogy Sanyi sikerrel járt, Szandika megígérte, hogy mostantól kezdve minden szabályt betart, részt vesz a közös programokban. Első lépésként csatlakozott is a többi villalakóhoz, akik úgy döntöttek, megpróbálnak leszokni a dohányzásról. A játékostársak egyébként örültek annak, hogy Szandika köztük maradt

Olivér mindenkivel szemétkedik

Az adás egyéb részei alapvetően arról szóltak, hogy Olivér miként próbál meg kitolni a játékostársaival, hogy ő legyen majd az, akit szombaton párbajozni küldenek majd a többiek. Olivért tojást öntött Laci tolltartójába, Éva matekfüzetébe, hagymát tett Jerzy táskájába.

A rövidnadrgában, hosszú, fehér zokniban iskoláskodó Laci üvöltözve kereste a tolltartója tönkretevőjét, nagyon szürreális látványt nyújtott, Éva pedig azzal fenyegetőzött, hogy széttépi annak a ruháját, aki összetojásozta a füzetét.

Ezen felül elhangzott Alekosz verse is, amit a nyelvtan tanárnőhöz írt, akitől korábban kosarat kapott. Alekosz azt is elmondta, hogy átértékelte a kapcsolatát a tanárnővel, akinek a visszautasítását hajlandó elfogadni.