Összeszedtük, hogy az elmúlt 10 év alatt kikkel kavart Majka, ön pedig eldöntheti, melyik csajt vinné haza legszívesebben. Csak, akikről beszámolt a Velvet és a bulvársajtó, kilencen vannak. Öt pontot kapjon a legjobb, egyet pedig az, aki még zacskóval a fején se kéne.

1. Fresh Andi

Alig szabadult a Való Világ fogságából, máris Villányi Andrea, alias Fresh Andi ágyában kötött ki Majka. Három hónap után összeköltöztek, de kapcsolatuk nem tartott sokáig, mindössze egy évig bírták egymás mellett. Ebben az időben született meg a rapper Tündi Bündi című száma, amit a Fresh-lányhoz írt, és amiből némiképp arra is lehet következtetni, miért volt tiszavirág életű szerelmük: „De jobban szeretem, ha egy nő befogja. És tudja hol a helye, és tudja mi van vele, És nem hív fel percenként, hogy mi van veled?" - szól a dal.

2. Kiss Ramóna

Fresh Andi után a Barátok közt Szentmihályi Zsófija, Kiss Ramóna következett. A pár sokáig tagadta, hogy több lenne köztük, mint szimpla barátság, végül, amikor kapcsolatuk valóban komolyabbra fordult, elismerték a viszonyt. Ennek a kapcsolatnak Spitz Tünde vetett véget, Kissnek ugyanis a bulvárlapokból kellett megtudnia, hogy az aktmodell mikor, hányszor és hogyan elégítette ki Majkát. Ekkor 2004-et írtunk.

3. Spitz Tünde

Spitz Tünde 2005 januárjában pakolt ki a sajtónak arról, hogy már hosszabb ideje a rapper szeretője. Majka mindent tagadott, állítása szerint mindössze egyszer találkozott az aktmodellel, akivel egy házban laktak. Ugyan bizonyítéka Spitznek sem volt a szexuális kapcsolatra, Kiss Ramóna hite megingott Majorosban, és az eset után pár héttel elhagyta.

4. Debreczeni Zita

A Bajkeverőkből és a Kísértésből megismert Debreczeni Zita nem cicózott túl sokat, pár hét együttjárás után beköltözött az egyszervolt ózdi focistához. Bár a modell a kapcsolat előtt nem a házitündérségéről volt híres, Majka mellett megtanult főzni, mosni, takarítani. Debreczeni ráadásul annyira elbízta magát, hogy képes volt a rapper nevének kezdőbetűjét a tarkójára tetováltatni, amit végül, a szakításuk után lézerrel szedetett le.

5. Molnár Anikó

Pontosan nem lehet tudni, mikor jött a képbe az egykori Nagy Ő, mindenesetre 2009-ben ez a viszony is lelepleződött. Majka nem tagadta a numerát, mint mondta, nagyon szerelmes volt Molnár Anikóba, de túl bonyolult volt a helyzet, nem tudta kivárni, míg a lúzerkirálynő kiesik a Való Világ második szériájából.

6. Zana Katica

Cirka három évig tartott Zana Katica és Majka kapcsolata, de már a Mr. és Mrs. adásaiban is le lehetett vágni, hogy valami nincs rendben köztük. Bár Majoros hangoztatta, hogy ha egyszer megházasodik, akkor biztosan a modellt veszi feleségül, a vetélkedő egyik kérdéséből fakadóan Majoros Péter egyértelművé tette mindenki számára, hogy a lány jobban szereti őt, mint fordítva. A műsor után nem sokkal szét is mentek.

7. Mandy Bright

A következő áldozat Kóti Mónika volt, akit a pornófogyasztók Mandy Bright-ként ismerhetnek a felnőtt filmekből. Bár Majka nagyon szerette volna, ha ez a kapcsolat nem lát napvilágot, félreérthetetlen helyzetben látták őket egy szállodában. A közel 230 filmet jegyző Bright  akkor a Velvetnek elmondta, hogy „ismerkednek” a rapperrel, de úgy tűnik, nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt eltervezték.

8. Takács Adrienn

A tizenkilenc éves lányt Majoros az Édesnégyesnek köszönheti, ahol egyébként a pletykák szerint az Ezek megőrültek műsorvezetője három lányt is meghúzott a négyből. A műsor után a Velvet felkereste a győztes lányt, aki bevallotta, hetek óta nem tudja elérni nyereményét, nem tartják a kapcsolatot.

9. Dundika

Miután megunta férjét, Majkára vetette ki hálóját Szentiványi Hajnalka. A modellt és a rappert legelőször a reptéren látták együtt, bizonyításképp lesifotó is készült, ettől függetlenül hónapokig tagadták a szerelmi viszont. A napokban viszont ismét lebuktak, egy újságíró lepte meg őket a Ferihegyen. A hírek szerint kapcsolatuk már az Ezek megőrültek forgatásán elkezdődött, Fresh Andi mindehhez pedig csak annyit fűzött hozzá: „Dundika nem tett rossz lóra, reméljük, csak 398 lánnyal fogja megcsalni Peti".