A Való Világból kizárt go-go táncos a BeleValó című műsorban fejtette ki, hogy Alekosz mennyire csúnya, és hogy rosszul lenne, ha az Okostojás hozzáérne. VV Zsuzsi többek között azt is paradoxnak találta, hogy Gigi a Playboyban való meztelenkedés ellen kampányolt, miközben már az egész ország tudja, hogy fétispornóban szerepelt.

VV Alekoszról és VV Gigiről is kerek véleményt formált kedd este VV Zsuzsi a Való Világ BeleValó című társműsorában. Az adásban most az volt terítéken, hogy ki hogyan fogadta a go-go táncos ismételt szereplését a Playboyban. VV Szandika és VV Éva gratulált a narancsdobálás miatt távozni kényszerült játékosnak, míg VV Anikó kijelentette, semmi pénzért nem vetkőzne le. Ezen a véleményen volt VV Gigi is, akit a bátyja is megerősített abban, hogy nem fog szerepelni a magazin címlapján.

„Persze, hogy nem mondja azt, hogy szép vagyok, amikor megmondtam neki, hogy ő egy csúnya pali és én behánynék, ha hozzám érne” – reagált a bejátszás után VV Zsuzsi Alekosz kijelentésére. „Hozzám nem érhetne ő, mert neki nincs olyan kisugárzása. Semmi nem szól arról, hogy esetleg tetszhetne nekem. Se belsőleg, se külsőleg. Mostanában egyre több dolgot értékelek benne, csakhogy tudjátok. Nagyon sokat nevetek rajta én is, és nekem ez tetszik, de nem érdekel.”

A go-go táncos mindemellett hozzátette, a szájukat húzogató lányok esetében meg kell azt várni, hogy kikerüljenek a villából, és majd akkor kiderül, ki mennyire fog megőrülni, és ki mennyire fog majd meglepődni azon, hogy mik derültek ki róla. „Szerintem nem rólam derültek ki ilyen fétispornós videók és egyéb dolgok” – utalt VV Zsuzsi a testvérpáros lány tagjának szado-mazo szexvideójára, meg arra, hogy kissé álszent dolog a Playboyt elutasítani, miközben ilyen filmekben szerepelt a lány. „Én amit tettem eddig életemben, azt bevállaltam, most is bevállalom: nézd, ilyeneket csináltam. Engem ez nem tesz zaklatottá."