Oké, oké, annyiszor elmondta már Stohl András és Sebestyén Balázs is, hogy ilyen még nem történt a Való Világok történetében, hogy az ember azt is gondolhatná, hogy hatalmas események zajlanak napról-napra a műsorban. Összegyűjtöttük a legjelentősebb dolgokat, döntsön Ön, hogy melyiknek mekkora az Izgalomfakora egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Vajon az, hogy VV Zsuzsit kizárták a villából felér-e egy kiadós dugással?

Gigi kórházi ápolása

"Bejött egy tök aranyos bácsi, szerintem ő itt a fő-főorvos, mondta, hogy régóta néz" – magyarázta Gigi, miközben öltözködött. A kivizsgálás után kiderült, hogy vakbelével lehet valami probléma, ezért kórházba kell mennie. "Volt ultrahang, mellkasi röntgen, vérvétel, kaptam egy csomó gyógyszert, erősítőket" – mondta a villalakóknak, hogy miket csináltak vele, amikor másnap visszatért a kórházból. És igen. Nem volt eddig példa arra, hogy valakit kórházba szállítottak volna a villából. Aztán úgy tűnik, hogy akkora dobásnak bizonyult a dolog, hogy még ketten elmentek egy gyors kivizsgálásra. Másodszor Gigi testvére, Béci vonult kórházba, legutóbb pedig Laci, akire lehet, hogy műtét is vár még. Amire aztán tényleg soha-soha nem volt még példa a Való Világ történetében.

Gina feladja

"Gina azt a döntést hozta, hogy önszántából kiszáll a játékból és még a mai napon elhagyja a villát. Ilyen még soha nem fordult elő a Való Világok történetében" – mondta ezúttal Stohl András. Az egykori kurva azért hagyta ott a játékot, mert kiesett férje, Kristóf, és úgy érezte, hogy nem bírja egyedül folytatni a játékot. A házaspár nem igazán tett sokat a játékhoz, alig voltak bent, és akkor se csináltak nagyon semmit, annál érdekesebb volt, ami a Való Világ után történt. Gina elmondta például, hogy a kurválkodásnak köszönhetően tanult meg angolul, hogy mindenféle titkozatos és híres vendégei voltak, valamint megosztotta azt is, ha nem megy a szekér, akkor megint prostinak áll.

Jerzy beküldése

A Való Világ szerkesztői gyorsan felrúgták a szabályaikat, soron kívül érkezett ugyanis a villába Jerzy. A csatorna azzal indokolta a döntést, hogy ugyan valóban több szavazatot kapott Gombi a beszavazáskor, de azok csak néhány telefonról érkeztek, míg Jerzyt több telefonról is támogatták, így vélhetően többen is akarják a villában látni. "Kedves villalakók, a tegnap esti beszavazó show során olyasmi történt, amire még nem volt példa a Való Világok történetében, mint azt ti is tudjátok, a legtöbb szavazatot Gombi kapta, így ő költözhetett be hozzátok" – kezdte VV Éva a helyezetet magyarázó levél felolvasását. Miután Jerzy kiosztotta Gombit, falakat vontak maguk köré, fújtak egymásra két hétig, azóta viszont csak udvariasan pakolgatják egymásra a jeleket, hogy előbb-utóbb majd lejátszák a dolgot.

Olivér taktikázása

"Ilyen még soha nem volt a Való Világok történetében, hogy valaki rábírja a barátait, hogy rátegyék a jelet" – elmélkedett ezúttal is Stohl András, aki nem győz műsorról műsorra meghökkenni és ámélkodni, hogy milyen mozgalmas ez a játék. A műsor történetében valóban Olivér az egyetlen, aki tényleg játszik, és tényleg taktikázik is, kiprovokálta Márki Zsuzsi kizárását, kiejtette Kristófot, aminek köszönhetően a felesége, Gina feladta a játékot. Ezúttal pedig sikerült meggyőznie Szandikát, Évát, Lacit és Alekoszt, hogy rádobják a jelet, tehát ő menjen párbajozni. "Úgy gondolom, hogy az életem eljött egy vízválasztó periódushoz, eljött a félidő a játékban, sok szép és sok rossz dolog történt. Szeretném magam igazán megméretettni, de úgy isten igazából" – indokolta ezzel, többek között, hogy miért alakította így a dolgokat, majd isten igazából kiesett a játékból.

Szandikát megfenyegetik

"Kedves villalakók, Szandika az utóbbi időben többször is megszegte a Villaszabályzatot, amikor nem teljesítette a feladatokat. Tette ezt mindannak ellenére, hogy többször is figyelmeztettük, illetve felhívtuk a figyelmét arra, hogy mivel jár a Villaszabályzat megszegése. A mai napon, mivel Szandika nem jelent meg a tanítási órákon, majd sorozatosan azt hangoztatta, hogy nem akar részt venni a  villa életében, kényszerűen úgy döntöttünk, hogy Szandikát kizárjuk a játékból" – olvasta fel az érintett a levelet. A kizárás viszont másodszor fordult volna elő, úgyhogy megcsavarták a szerkesztők a dolgot, és olyat tettek, amire valóban nem volt még példa. Kizárták, beküldték hozzá Sanyit, aztán megbocsájtottak neki.

Szerelmi légyott

Ez bizony sehogy nem akar összejönni, ettől függetlenül kíváncsiak vagyunk arra, hogy Ön szerint mekkora ennek az Izgalomfaktora. Hiába küldték a villa szerelmespárját, Gigit és Jerzyt szobára, nem történt semmi. A férfiisten Alekosz is elvonulhatott Szandikával a nyugiszobába, de megint csak kudarc. Szandika később bevallotta Olivérnek, hogy szívesen odatolná a papucsát az ágya mellé, de ebből se lett akció. Pedig a Való Világ történetében eddig mindig viszonylag lelkesen kufircoltak a szereplők. Az első szériában Maya Gold megkínálta egy szopással Majkát, míg Okinak egy Irén nevű csajt vittek be. A második Való Világban Péter és Sziszi huncutkodott, a harmadikban pedig egész orgiák mentek. Frenky leápolta Szilvit, aztán kivégezte Katkát, miközben Marcsi és Milo úgy állt össze, mint két kicsi legó. Mi van itt, gyerekek?

Zsuzsi kizárása

"Na, villalakók, most viszont egy nagyon-nagyon fontos dolgot szeretnék mondani, ugyanis tegnap, talán mondhatom, hogy a Való Világ történetének legdöbbenetesebb eseménysorozata történt ugye a villában" – jelentkezett be Balázs. Közölte, hogy a szabályzatban benne van, hogy senki nem okozhat fizikai fájdalmat a másiknak, és nem veszélyeztetheti a másik testi épségét, majd VV Zsuzsinak mondta a többit. "Ilyen még nem volt a Való Világ történetében. Egy perced lesz arra, hogy összepakoljál, és a gong után mindenkitől elbúcsúzzál, és elhagyd a villát." A Bombanő kategória nyertese azért esett egyébként ki, mert naranccsal dobálta az őt piszkáló Olivért. A bent töltött kevéske időben mindenesetre rámarkolt a következőként kihulló Leonidasz farkára, és a szopás rejtelmeit magyarázta Zsófinak.