Növényi Norbert mint szakértő volt jelen a Villában, a Fitt Program keretében a színész-sportoló étkezési tanácsokat adott a Való Világ 4 játékosainak.

Növényi Norbert többször is kiemelte Alekosznak a szerda esti összefoglalóban, hogy ha sokáig így tartja a testét, komoly ízületi problémái lesznek később. Azt is javasolta, ha van fogasuk a Villában, járjon azzal a hátán naponta fél órát. “A sok cukros dolgot ki kellene hagyni, a vegyes táplálkozás nagyon fontos. Az embernek naponta 80-100 gramm fehérjére van szüksége, ezt csak étellel lehet bevinni” – mondta a Hajdú Pétert is segítő Növényi Norbert , és hozzátette, fekve is lehet tornázni, a lényeg, hogy beindítsák az anyagcserét a játékosok.

VV László az edzőbá'

Az edzésben Erőszakból Diplomázott László segíti a játékosokat a Fitt versenyben, futás, távolugrás, fekvőtámasz és felülés azok a “sportágak”, amikben versenybe szállnak a fődíjért, a repülésért. Az edzőbá' módszerei nem mindenkinek tetszettek, a punciszájú kiakadt, amiért az VV László szerint túlságosan csapja a lábát a futópadon. Az edzőbá' szakmaisága abból levehető, hogy bemelegítő séta helyett azonnal felkapcsolta a futógépet a mozgás nélkül élő "áldozatainak": Alekosz 8-as, gyors programról indult rögtön, Szandika 7-esről.

Még mindig megy az üvöltözés

Hiába a sok felülés és négyütemű fekvőtámasz, a Villában továbbra is üvöltöznek egymással a játékosok. VV Bécit még mindig az érdekli, mi volt a puncimágnes Olivér és Anikó között. Indiánlány Gigi furcsa kantáros nadrágban még mindig azon tölti ki premenstruációs hisztijét, miért anyázta Kócos Éva az árvaházban felnőtt, állítólag 10 kilót hízott Erzsikét. Ezt a két problémát a szerkesztők Mónika-show-s játékkal igyekeztek megoldani – Szandika volt Mónika –, sikertelenül.