Míg Olivérre ugyanúgy vár a média, mint annak idején Majkára, Giginek kiszavazásakor majd azzal kell szembesülnie, mint pár éve Pandorának: a pornója hírével. De nemcsak ők azok, akik valamiben nagyon hasonlítanak a valóságshow történetéből: Szandika ugyanolyan szemérmetlen, de őszinte, mint Párkányi Éva volt, míg VV Anikónak a Nagy Ő című műsort javasoljuk, amiben Molnár Anikó kapott főszerepet régebben.

VV Olivér - Majka

Alig tette ki a lábát a villából, máris bérelt helye van az RTL Klubnál VV Olivérnek, akit nagyon tehetségesnek és alkalmasnak tartanak műsorvezetői posztra. Simon Olivértől egyébként nem áll távol ez a terület, még 2006-ban a Viva Megawatt című műsorát vezette, a Facebook felhasználók pedig most azért kampányolnak egy folyamatosan bővülő csoporton belül, hogy a Rosszfiú legyen a Kész átverés házigazdája. VV Olivért egyébként sokan Majkához hasonlítják: az ózdi focistát a Való Világ első szériájában ismerte meg az ország, szintén full szerelmesen jelentkezett a műsorba, és odamondós stílusa miatt ő is az egyik vezérkarakter szerepét töltötte be, kiköltözése után pedig egyből felkapta a média, ahol azóta is dolgozik.

VV Szandika - BB Évi

A valóságshow-k történetében nemcsak VV Olivér és Majka karakterének hasonlósága szembetűnő. VV Szandika már a beköltözése után pár perccel sikeresen kiverte a biztosítékot a nézőknél, amikor ígéretéhez hűen egyből sztriptízelni kezdett Alekosznak, és megvált a melltartójától. A punciszájú plasztikbaba a későbbiekben sem fogta vissza magát: több alkalommal csókolózott az Okostojással és VV Évával is, előbbinek egyik éjjel azt is hagyta, hogy az dugást imitáljon rajta. És akkor innentől kezdve egyből eszünkbe jut BB Évi, aki a Big Brother- házban pár nap után meztelenül rohangált az udvaron, és rövid időn belül Renatoval dugták szét a bent töltött időt. Szemérmetlen viselkedésük ellenére azonban mindketten belopták magukat az emberek szívéve: Szandika és Évi is egyszerű, őszinte, nyílt, szókimondó karakter.

VV Anikó - Molnár Anikó

VV Anikó először a villa testvérpárosának fiú tagjába, Bécibe zúgott bele, aztán jött a nagy találkozás és a csók Király L. Norbival (aki végül egy hűvösen udvarias levéllel koptatta le a lányt), majd VV Olivérnek vallott szerelmet. Nem is tudnánk neki más műsort elképzelni, mint amit Molnár Anikó kapott annak idején: A Nagy Ő valóságshow-t. A lúzerkirálynőnek szintén nem volt nagy szerencséje a szerelemben, ráadásul mindkettő az a típus, akik elé, ha egy muskátlit pakolnak, képesek abba is belezúgni.

VV Zsófi - VV Ágica

VV Zsófi már külsőleg is hasonlít VV Ágicához, de ez csak a kezdet, bár a budaörsi lány már eleve a villa Naivájaként került be a valóságshowba, míg Szögeczki Ágiról a műsor ideje alatt, de legfőképp utána derült ki ez a tulajdonság. Zsófit már korábban érték csalódások a férfiakkal kapcsolatban, Ágica pedig Leo könyvéből tudta meg, hogy a Cool Tv egykori műsorvezetője nem táplált iránta mélyebb érzelmeket, csak a show kedvéért szedte fel a villában. Hogy mindkettő affektálva beszél, csak egy újabb adalék a párhuzamhoz.

VV Gigi - Pandora

Amennyire annak idején meglepődött Pandora, hogy előkerültek régebbi pornóvideói, akkora meglepetés lesz ez Giginek, amikor kiderül számára, amit már az egész ország tud, hogy gyilokpornóban szerepelt. A két lány külsőleg is hasonlít egymásra, ahogyan Pandora bevállalta, úgy Gigire is ráférne egy kis fogszabályzás. Mindenesetre a korábbi valóságshow-játékos nem álszenteskedett a villában, ezzel szemben a testvérpáros lány tagja előszeretettel erkölcscsőszködik a falakon belül.