Kökény Attila klasszikus haknival készült a péntek esti kaszinós bulijára, Szabó Leslie viszont odáig ment, hogy a kaszinó szépségeiről énekelt számot, miközben a plázás kaszinó közönsége kígyózó sorban várt egy-egy ingyenkoktélra.

Utoljára Fásy Zsülikétől láttunk olyat, amikor a Hotel Silverről énekelt, mint amit péntek este Szabó Leslie produkált egy plázás kaszinóban, amikor a jackpotról és a kaszinó szépségeiről dalolt. A péntek esti hakni elvileg maszkabál lett volna celebekkel, de maszkot sajnos csak a pénzeket váltó hoszteszek vettek, a celebek pedig kimerültek az Auguszt Bárió - VV Leonidasz tengely mentén.

Alaposan dokumentált ételmaradékok, és a végén Müller Attila énekel Szabó Leslie-vel:

Az est fénypontja Kökény Attila volt, aki valószínűleg a 180 ezres csomagját hozta: énekelt egy kicsit egy zenei alapra. Nem gondoltuk volna, hogy a verseny döntője után ennyire gyorsan el lehet jutni erre a szintre, hogy valaki egy gépi kaszinóban haknizik.

Közben repkedtek a tízezresek a gépekbe, a pincérek próbálták összeszedni a játékgépeken hagyott üres, sütimaradékos, tésztával megrakott tányérokat, és kígyózott a sor az ingyenkoktélos pult előtt.