Tizenkettedszerre is megválasztották az év meztelenkedőit a Mr. Skin olvasói és szerkesztői. Amanda Seyfried és Julianne Moore lettek a legjobb leszbikusok, Christina Riccié a legszexibb holttest.

Olvasói szavazatok alapján a Mr. Skin kiosztotta a 2011-es Annual Anatomy Awards díjait. A 2010-ben vetkőzött színésznők rengeteg kategóriában nyerhettek, nemcsak testrészeiket, hanem képességeiket is megvillantva. Nyolc kategória díjairól a közönség szavazhatott, ám a szerkesztők maguk is kiosztottak néhány meglehetősen egyedi elismerést.

A legszebb mellekért járó díjat Jessica Paré kapta meg a "Hot Tub Time Machine" című alkotásban nyújtott látványért, lefőzve ezzel Kirsten Dunstot és Anne Hathawayt is. Amanda Seyfried és Julianne Moore kettőse adta a legemlékezetesebb leszbikus jelenetet, több elismerő csettintést kiváltva, mint Natalie Portman és Mila Kunis a Fekete hattyúban. Amanda Seyfriedetráadásul a legjobb felcsúszott szoknyás jelenetért is díjazták.

A tangás fenekek közül Vida Guerráé lett a legjobb, míg a pucék közül Jessica Albáét díjazták. Utóbbi a legjobb elfenekelés címét is elnyerte, Kate Hudsonnal közösen. Rebecca Creskoff nyújtotta a legszebb látványt szemből, pőre nemi jellegekkel, Alice Eve pedig a Szex és New York 2-ben volt meggyőző vizes pólóban

A Mr.Skin szerkesztői további díjakat is odaítéltek, például a legjobb meztelenül siklóernyőzését (csiklóernyőzés?), amelyet Gianna Michaels kapott, a legjobb mellbimbókért járó elismerés Milla Jovovichnak jutott, a legjobb 40 feletti meztelenkedő Lucy Lawlesslett, a legszexibb pucér halott Christina Ricci. Noomi Rapace a legjobb meztelen trilógia-szereplő, Lisa Edelsteint kőművesdekoltázsáért díjazták, míg a Nudecomer of the Year (Az év megfedezettje) Sharon Hinnendael lett. A teljes lista itt tekinthető meg.