Mivel napok óta nem telik úgy el való világos összefoglaló, hogy ne legyen szó Gigi és Jerzy szerelmi vergődéséről, összegyűjtöttük azokat a játékosokat, akik az elmúlt három széria alatt jöttek össze. Az ő történetüket nézve túl sok jót nem jósolunk a VV4 legújabb párjának: Lorenzo a show után dobta Ágit és inkább volt csaját vette feleségül, Leslie Nóri helyett más nőknek ajánlotta fel szexuális szolgáltatásait, Péter hatalmas pofonnal zárta le kapcsolatát Sziszivel, és a leszbikus Kismocsokéknak is csak pár év jutott.

Ági – Lorenzo

A Való Világ történelmének első szerelmi kapcsolata Kégl Ágnes és Gerzsényi László, vagyis Ági és Lorenzo nevéhez fűződik. Flörtölgetésük a kamerák kereszttüzében kezdődött, de egyáltalán nem volt felhőtlen: mindkettőnek volt párkapcsolata a villa falain kívül, ráadásul a természetük is teljesen különböző volt. Utóbbbi miatt hol marták egymást, hol összebújva turbékoltak, nem volt olyan összefoglaló, amiben ne foglalkoztak volna a bimbózó románccal. Kiszavazásuk után sem változott a helyzet, rövid időn belül szakítottak, a motoros inkább volt csaját vette feleségül.

Nóri – Leslie

Ugyanebben a szériában bontakozott ki Takács Nóra és Bak László, vagyis Nóri és Leslie kapcsolata. Lorenzoékhoz hasonlóan az egyetemista lány és a chippendale-fiú sem jutott tovább a csókolózásnál, de azt egyfolytában csinálták. Kettőjük között akkor tört össze valami, amikor a piperkőc félvér a rájuk küldött Maja Golddal erotikus táncot lejtett, innentől kezdve ők is már csak duzzogtak egymás közelében. A villából való távozásuk után ők is szétmentek, Nóri visszament az egyetemre, Leslie pedig állítólag férfi prostituáltként hirdette magát, amit az érintett igyekezett cáfolni.

Kismocsok – Rita

Varga Andrea és Kobza Rita, vagyis Kismocsok és Rita kapcsolata volt az, ami még a Való Világ után is évekig tartott. A második szériában Kismocsok felvállaltan leszbikusként költözött be a villába, és ugyan legelőször Sziszire vetett szemet, mégis (a mindaddig heteroszexuális) Rita ágyában kötött ki. A műsor után Kismocsok pillanatok alatt dobta három éves kapcsolatát, Rita pedig a férfiakat – közös életet, gyereket terveztek, és meztelenül szerepeltek a Hustler magazin címlapján. A leszbikus tündérmesének azonban egy idő után vége lett, mára már ők is külön élnek.

Sziszi - Péter

Miután Fekete Szilvia, alias Sziszi visszautasította Kismocsok közeledését, a birkózó Szabó Péterrel, alias Péterrel jött össze. Ők ketten mindent megtettek annak érdekében, hogy megnyerjék a fődíjat: meztelenkedtek, szexeltek, búgtak, veszekedtek a villában, de ez sem volt elég. A sztriptíztáncos és a sportoló románca egyébként a falakon kívül is folytatódott, egészen a Budapest Parádén elcsattant hatalmas pofonig, ami még az internetre is felkerült.

Ágica - Leo

Szögeczki Ágnes és Nagy Zsolt volt a következő pár, akik már a harmadik szériában gabalyodtak össze. Ágica és Leo kapcsolata szintén nem volt konfliktusmentes, ráadásul a Cool Tv egykori műsorvezetője később a könyvében elismerte, hogy igazából csak játszott a lánnyal, és taktika volt a részéről az érzelmek színlelése. Igaz, később tényleg beleszeretett Ágicába, de akkorra a lány már hatalmasat csalódott, és hiába békültek ki ismét, már nem tudott benne bízni, végleges szakítás lett a vége a kapcsolatnak.

Frenki - Katka

Ugyanebben a szériában Jámbrik Ferenc akkori csajával, Ónodi Szilviával költözött be, akit alighogy kiszavaztak a nézők, máris lecserélt Malis Katalinra. Szexben addig sem volt hiány, hiszen Frenki és Szilvi nem zavartatta magát a kamerák miatt, ám Katkának sem kellett több pár pohár alkoholnál, és nemcsak a wc-ben fixálta orálisan a magára maradt férfit, hanem a teraszon is hagyta magát megdöngetni. Szerencsétlen csaj egyből beleszeretett a dugásba, ezzel együtt Frenkibe is, ám annak nem is kellett többé a játék fináléja után.

Marcsi - Milo

Balázs Máriát, vagyis Marcsit szintén gyengéd szálak fűzték a Való Világ harmadik szériájának győzteséhez, Gyukin Milovanhoz, vagyis Milohoz. Ők sem bírták ki szex nélkül a villa falain belül, bár Frenkiékkel szemben legalább elbújtak a takarók alá. A valóságshow befejezésével azonban ez a szerelem sem maradt fenn, pár héttel később Milo kijelentette, hogy nem szerelmes a párkányi ápolónőbe.