Magunk sem értettük miért, de a Való Világ csütörtöki összefoglalójában komoly szerepet kapott VV Jerzy, valamint az, hogy mostanában fingik. Sokat. Hangosakat. Büdöseket. Olyannyira, hogy a játékos önkéntes száműzetésbe is vonult a szaunába, amíg nem enyhülnek a panaszai. A csatornánál nem tudják, mi okozhatja a baját, így marad a találgatás.

A Való Világ csütörtöki része tele volt altesti poénkodással, VV Laci tapétabontó szarszagától kezdve VV Jerzy áporodott fingjaiig . Ugyan nem teljesen értjük, hogy a csatorna miért tartja vacsoradiőben kevésbé cikinek az ilyen jellegű összeállításokat, mint például azt bemutatni, hogy VV Anikó VV Szandikát stimulálja a paplan alatt, de lelkük rajta. Mindenesetre, ha már így alakult, akkor nézzük meg közelebbről VV Jerzy haspuffadását!

Hivatalosan nem tudni, hogy a játékos mitől szenved annyira, hogy önkéntes száműzetésbe vonult, hogy a többiektől távol, a szaunában legyen együtt barátnőjével, VV Gigivel, valamint a kellemetlen bélgázaival. “Eddig nem adott panasznak hangot. De úgy tűnik nem lesz folytatása, a riportszobában nem jelezte, hogy orvosra lenne szüksége” - mondta megkeresésünkre Dobsi Adrienn, a műsor sajtósa.

Szerintünk a legvalószínűbb, hogy Kasza Tibi vacsorája ártott meg VV Jerzynek, akinek könnyen lehet, hogy nehezen bírja a gyomra a currys ételeket. Kasza nagy tettet hajtott végre a villába költözéskor, sikerült egy asztalhoz ültetnie a játékosokat. Currys, gombás, fokhagymás, tejszínes pennét készített nekik. Ezek az összetevők mind okozhatnak haspuffadást.

Persze az is elképzelhető, hogy VV Jerzy emésztőrendszerének a nem túl változatos étkezés tett be. Ha valaki túl sok finomított élelmiszert, például sok fehér lisztet vagy kristálycukrot fogyaszt, könnyen felpuffadhat. Szintén az egészségtelen étkezésnél maradva, több helyen azt olvastuk, hogy az elégtelen folyadékbevitel is felelős lehet a szelekért.

Persze az is elképzelhető, hogy az gyötri VV Jerzy beleit, hogy nem tud együtt lenni VV Gigivel. Néhány oldal szerint ugyanis a stresszes helyzet is okozhat gáztermelődést, ráadásul a fingások, csak tovább fokozzák a stresszt, hiszen kevés ember érzi magát kellemesen, ha mások miatta fintorognak. Stresszes helyzetben az ember sokszor vesz kis levegőt, ami serkentheti a gáztermelődést. Így elképzelhető, hogy VV Jerzy emésztését a feszült villalét fektette két vállra.

Ha az a stressz okozta a játékos bajait, hogy nem lehet együtt VV Gigivel, akkor problémái valószínűleg hamar megoldódnak, a legújabb hírek szerint ugyanis a két játékos egymáséi lett a szaunában.

Mitől fingik VV Jerzy?

És persze az is elképzelhető, hogy egy eddig titokban tartott játékszerkesztési módszer okozza VV Jerzy baját. A most ősszel véget ért angol Big Brother-szériáiban bevett szokás volt, hogy a játékosnak feladatok teljesítésével kellett pénzt keresni arra, hogy bevásároljanak maguknak. Ha nem jött össze a kajapénz, ingyen csak rizst és csicseriborsót kaptak eledelül. Ezek ugyan táplálóak, de nagyon erős a puffasztó hatásuk. Így az angol Big Brotherben már csak a kiszűrődő hangokból is tudni lehetett, hogy mikor nem volt éppen pénzük a játékosoknak ételre. Ilyenkor ugyanis mindenki fingott - igaz, az angolok ezt nem szerkesztették bele az esti összefoglalóba.