A 29 éves énekesnőt, aki hamarosan új albummal jelentkezik, a V magazin mellett az OUT is felkérte arra, hogy pózoljon és nyilatkozzon nekik. A magazinból kiderül, hogy Spears még mindig nagyon hajlékony, szereti, ha kereszt díszeleg a combja felett, és kibaszott jónak tartja a saját számait.

Britney Spears új lemeze napokon belül megjelenik, így nemcsak a V magazin kérte fel arra, hogy szerepeljen az aktuális számukban, hanem az OUT is készített vele egy interjút és egy fotósorozatot. A fekete-fehér képeken az énekesnő ugyan nem látható meztelenül, de bemutatja, hogy mennyire hajlékony, valamint azt is, hogy milyen tetoválásai vannak a combja felett. Az énekesnő a mellékelt beszélgetésben több témát is érintett, többek közt mesélt arról, hogy már hetedikes korában tudta, hogy felnőttként a szórakoztatóiparban dolgozik majd. Igaz, akkoriban még azt gondolta, hogy ügyvédként teszi majd mindezt, de örül, hogy inkább énekesnő lett belőle. Ami a példaképeket illeti, Madonna és Sarah Jessica Parker nagyon ösztönzően hatott rá. Ja, és persze arra is kitért, hogy március végén megjelenő albuma, a Femme Fatale a legérettebb munkája.

Az átlagos sztár?

Bár szívesen szerez boldog perceket az embereknek, azt élvezi a legjobban, ha fiaival lehet, edzhet, szunyókálhat vagy fagyit ehet. És ha a saját zenéjét hallja. „Nagyon király, ha hallod a rádióban a saját dalod. Még mindig izgalommal tölt el, ha valamelyik számom felcsendül a rádióban. A dalaim még mindig kibaszott jók” – nyilatkozta az önbizalommal teli híresség, aki a Gawker  szerzője szerint "a lehető legátlagosabb celeb", átlagos érzésekkel, átlagos ízléssel és véleménnyel, aki a sok extrém helyzet után végre önmagát adhatja. Ja, és Spears tulajdonképpen egy átlagosan vonzó kisvárosi szépségkirálynő, aki lapos interjúkat ad, néha kiad egy csokor felejthető nótát, és ugyan már elég szép vagyonra tett szert, nem vonul vissza, mert neki ez így jó.

Fogyókúra=pokol

A hírességet gyakran cikizuk amiatt, hogy nem tudja tartani súlyát, és túl gyakran elengedi magát, így most bevallotta, nem szívesen mond le kedvenc, kalóriadús ételeiről, és ha a helyzet úgy hozza, akár talán meg is operáltatná magát. Amikor az OUT magazin munkatársa rákérdezett arra, hogy mi a legpokolibb megpróbáltatás számára, ennyit válaszolt: „A fogyókúra.” Spearst állítólag nagyon megviselte, amikor a Circus turné szünetében egy hónap alatt több mint hat kilót szedett fel, mert nem ügyelt arra, mit is eszik. „Nem gondol bele, hogy hány kalória van egy valamiben, ha a kedvencéről van szó. Imádja a zsíros ételeket, a krémes édességeket, és utálja a gyümölcsöket-zöldségeket” – árulta el akkoriban egy bennfentes. Az énekesnő végül diétára fogta magát, és naponta csak 1600 kilokalóriát vitt be a szervezetébe.

A szívügyek

Britney Spears az interjúban kiállt a melegekért is, szerinte az azonos nemű párokat is hasonló jogok illetnék meg, mint az heterókat. Mint elmondta, az sem zavarná, ha kiderülne, hogy egyik fia homoszexuális, ugyanúgy szeretné, mint előtte. Az énekesnő emellett csatlakozott az USA elnökének iskolai terror-ellenes kampányához is – írja a Contactmusic. Mint Twitter-oldalán írta, nagyon megtisztelő, hogy Barack Obama és felesége, Michelle Obama felkérte őt arra, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez, hiszen ez a téma nagyon fontos számára. „Ne terrorizáljátok a diáktársaitokat!” – szólította fel követőit Spears. A kampány aktualitása, hogy az utóbbi hónapokban egyre több tinédzser vet véget az életének azert, mert az iskolában verbálisan és fizikálisan bántalmazzák a többiek.