Az Éden Hotel pasijai homoerotikus tánccal szórakoztatják egymást és a lányokat a kedd esti adásban: Dani és Ádám, a személyi edző és a bróker, egymáson vonaglanak. Az Éden Hotel nyolc napja indult, ennél több még nem történt eddig.

Az oszlopnál vonaglanak a fiúk

A bróker végigsimítja az oszlopnál támaszkodó személyi edző mellkasát és arcát, majd egy kis röhögés után húzgálják egymás nadrágjának zsinórját. Egymáson vonaglás következik, a többiek pedig tapsonak, még Levi is, aki állítólag nagyon keresztény. A homoerotikus jelenetet azután adták elő a fiúk, miután Norbi, az egyetemi hallgató, sztriptíz-szerű táncával igyekezett feldobni a hangulatot. "A fiúk nem melegek, nagyon jó barátok" – nyilatkozta a Velvetnek az Éden Hotel sajtósa. "Egy új lány érkezett az Éden Hotelbe,Tünde, aki elvihette az összes fiút randizni. Ez a tánc a randi utáni esti bulin volt" – tette hozzá. Ennél több még történt a Éden Hotelben, egy fiú sem mozdult rá egyik lányra se, normális csók is csak két lány között csattant el. Akadt egy kis mellmarkolászás, de az csak a szilikon miatt volt.

Niki és Kata a műsor indulásakor leszbiztek

Az eladó és a modell a medence mellett estek egymásnak, ruhában. Az egyik szőke lány a másik szőke lány mellét, nyakát csókolgatta, aki ezt kacarászások mellett viszonozta. Hogy a stratégiai játékban mekkora hangsúlyt kap a szex, már nagyjából látható. Az, hogy játékosok részéről a leszbizés vagy a homoerotika mennyiben stratégia vagy szórakozás, feltehetően a következő adásokból kiderül. Mindenesetre soha ennyi leszbizést még nem látott a néző a reality show-kban, mint amennyit mostanában.