A rapper újragondolta a Villa-rapet, és klipet is forgatott hozzá szerdán egy rákoskeresztúri, huszonegynéhány négyzetméteres lakásban. Dopeman nem bonyolította túl a történetet: a feleséget alakító félig bio -, félig szilikondíszlet, Bábszki Tímea próbálja elcsábítani őt a ValóVilág 4 alatt, ám a rapper annyira ideges lesz a tévében futó műsortól, hogy fejbelövi asszonyát.

„Igen, bevallom, mielőtt bárki megszólalna: irigy vagyok.  Irigy vagyok a villalakókra, irigy vagyok SP-re, Fluorra, az összes tinisztárra, mert nem tudnak semmit, bohóckodnak a tévében, mégis övék a fény, a pompa, a csillogás, és ez kell nekem. Ezért írtam ezt a dalt. Mert ha most szétsavazom ezeket a köcsögöket, akkor végre nem leszek lejárt lemez, mindenki velem fog foglalkozni” – ezekkel a sorokkal kezdődik Dopeman 2011-es, újragondolt Villa-rapje, amihez klipet is forgatott szerdán.

Gengeszteresen jó?

Pityingernek kezdetben nagy tervei voltak, pénze viszont nem, ezért kénytelen volt a produkciót egy rákoskeresztúri, huszonegynéhány négyzetméteres lakásba költöztetni. A történetet nem bonyolították túl, érkezésünkkor egy korábbi Miss Plastic-versenyző, a félig bio -, félig szilikondíszlet Bábszki Tímea próbálta elcsábítani a rappert egy kanapén, aki addigra már készült a pillanatra, amiért saját bevallása szerint hat éve remegett: hogy kiloccsanthassa végre egy nő agyát. Az indok mindössze annyi, hogy feldühítette a tévében futó ValóVilág. „Na, hogy álljak be? Gengszteresen? Így jó? Nem mintha ebből a pózból el tudnám találni” – alkalmazkodott a fotósokhoz Dopeman, persze, csak miután mindenkit körbekínált alkohollal. Volt féldekás agysejtpusztítója is, mindössze 185 forintért vette, azt inkább kihagytuk.

Gengszteresen jó?

Amint a helyszínre értünk, átmenetileg leállt a forgatás, viszont kiszabadult Dopemanből az üzletember. „Annyira kivagyok a ValóVilágtól, meg Fluortól, meg SP-től” – sóhajtott egy nagyot, majd amikor közöltük vele, hogy ott voltunk az SP nagykoncerten, és egészen profinak láttuk, annyit mondott: az lehetetlen, hiszen szar. „Ez a gyerek nagyon sok mindenben tehetséges, meg szép kislány, de nem tud semmit, ami zenei” – lovallta bele magát a szerepébe Dopeman, de gyorsan váltottunk a ValóVilágra, hiszen a dala elsősorban erre reflektál.

Nem pénzeli az RTL Klub

„Követni csak akkor kezdtem a műsort, amikor eldöntöttem, hogy számot írok ezekről a bohócokról. Mert olyat akartam írni, amibe nem lehet belekötni. Így az egyetlen indok, amit találhatnak, az az, hogy engem nem bírnak. Más nincs” – gesztikulált hevesen, majd sorolni kezdte, mások miért kötnek bele.

„Azzal jönnek, hogy az által futottam be, hogy bementem a VV1-be. Ezt egyszerűen ki tudom védeni: amikor beköltöztem, akkor már a 250 ezredik eladott lemezemnél tartottam, és csináltam addigra négy Sziget nagyszínpadot. Tény, hogy jót tett a karrieremnek, hogy épp akkor mentem be, amikor eljöttem a Kartellből, mert egy frekventált műsorban meg tudtam mutatni a maximalizálható pozitív tulajdonságaimat” – magyarázta. Hozzátette, elképzelése sem volt arról, hogy mit fog csinálni négy napig a szereplőkkel, ezért bevitt magával egy HDD recordert, és elkészítette velük a Villarapet. „Alapvetően nem érdekelnek sem a szereplők, sem a műsor, nincs bajom senkivel. Dobtak egy labdát, amit könnyen leüthetek, adják magukat a kifigurázható karakterek. Nem fizet az RTL Klub. Ha nem vonnak bele, csinálok magamnak hírnevet belőle.”

Hiába tűnik indulatosnak, nem az, magyarázta Dopeman, majd hozzátette, nem véglény, hogy bosszantsa a ValóVilág, SP vagy Fluor. Vagyis egy kicsit mégis zavarja, mondta egy perccel később, de csak annyiban, hogy közügy lett a műsorból. „Ha ez arról szólna, hogy este emberek leülnek, fél órát nézik a tévét, és utána túlteszik magukat rajta, és elfelejtik, akkor nem lenne gond. De nem erről szól, és ebben az országban sokkal komolyabb problémák vannak ennél, amiket gyógyítani kellene.”

"Egy kibaszott Don Corleone vagyok"

Miután kifejtette, hogy a műsorban mindenki szerepet játszva próbál érvényesülni, megjegyeztük, ő is ezt teszi, hiszen nem idegesíti a ValóVilág, mégis nyilvánosan hőbörög rajta. „Annyi a különbség, hogy számomra ez üzlet. Én máshogy agyalok, én egy kibaszott Don Corleone vagyok. Nekem minden csak eszköz. Ebben a világban nincsenek érzelmeim, csak a családom, a barátaim felé, meg az iránt van passzióm, hogy zenélek vagy bokszolok. Celebkedni kell? Botrány kell? Akkor csinálom, nem érdekel, van nekem kis családom, éhes szájak, így tudom őket megetetni. Vagy menjek el lopni, rabolni, csalni, kölcsönkérni, megígérni, hogy visszaadom, sose adom?” – tette fel választ nem várva a kérdést, majd szerénytelenül vigyorogva előadta: nála nagyobb PR-guru nincs a földön.

Dopeman megmondja

Csak a végén hagyta szóhoz jutni a mindvégig csendben pózoló, mosolygó Bábszki Tímeát, akinek csak akkor tükröződhetett némi jeges félelem a szemén, amikor a rapper a fejéhez nyomta a fegyvert, Dopeman ugyanis megjegyezte, hogy többször ellenőrizte a tárat, és nincs töltve. Bábszkitól megtudtuk, tetszett neki a rapper ötlete, ezért elvállalta a csábító feleség szerepét. „Igazából szerintem a spontaneitás jellemzi ezt a kis felvételt, a szemérmesség semmiképp” – húzta mosolyra plasztikázott száját Bábszki, majd elmondta, egy nő akkor is lehet harmonikusan szép, ha szilikonnal töltött a teste.