Az Üvegtigris 3-ban alakított szerepéhez erotikus fotókat készítettek Szabó Erikáról. Az aktnak ígért fotók egyikén haloványan átsejlik egy mellbimbó, minden mást már láttunk. Szenzáció.

Szabó Erikát „egészen új oldaláról ismerheti meg a moziba járó” – hangzott el a TV2 Aktív című műsorában szerda este, néhány erotikus fotóra utalva, amely az Üvegtigris 3 rajongói dvd-n elérhetők. A filmben Szabó egy modellt, Nikit alakítja, ehhez készültek a felvételek.

A bemutatott képeket az új oldalról megismerés szempontjai szerint szemügyre véve úgy tűnik, sokan nem látták még Szabó Erikát szemből, hanyatt fekve, vagy nyújtózkodás közben. A „művészi aktok” néven illetett képeken a színésznő intim tájékait áttetsző anyagok lepedő, tollas legyező, illetve egy merészen széthúzott ing takarja. (Azt csak félve jegyezzük meg, hogy az „akt” kifejezést manapság leginkább a meztelen testet ábrázoló alkotásokra használjuk, Szabó pedig ezeken a fotókon minden, csak nem meztelen.) Más szempontból viszont elmondható: a színésznőről valószínűleg nem készültek még jobb képek, vagy ha igen, azok nem nyilvánosak.

„Ez nem egy ilyen öncélú ruhaledobálgatás volt, amit igazából próbálok elkerülni a saját életemben” – nyilatkozta a színésznő, akit többször is fotóztak az FHM-magazinnak, a Barátok köztben pedig laza sztriptízt nyomott munkamániás férjének. Egyébként ha beírjuk a nevét, a Google a „Szabó Erika feneke” javaslatot dobja fel először.