A Fideszes politikus Sváby gyerekeinek halálával példálózott, amitől a műsorvezetőnek összeszorult a gyomra, így a továbbiakban nem akar ebben részt venni.

A napokban nem jogerősen két év négy hónapra ítélt Stohl Andrással kapcsolatban a hazai celebvilág is meg-megszólalt, óriási lavinát indítva ezzel. Többen szerkesztőségünkbe küldött emaileken ekézték a véleményét kifejtő Ördög Nórát, és úgy tűnik, a színész okozta balesetben maradandó sérüléséket szerzett 77 éves K. Pált is inkább eltemették, hogy jogosnak hasson a példát statuálóan szigorú ítélet.

Nincs hova fújni

Ördög Nórán és Jordán Tamáson kívül Sváby András is Stohl támogatásáról nyilatkozott, amivel kiverte a biztosítékot Deutsch Tamásnál, aki a Twitterén kelt ki az egykori műsorvezető ellen, mondván, mi lett volna, ha az ő gyerekei halnak meg a balesetben - nem figyelembe véve azt az apró tényt, hogy senki nem halt meg a Stohl okozta balesetben, igaz, ez is csak a véletlenen múlt, ahogy az egész karambol.

Ön szerint kinek van igaza?

„Nem akarok ebbe belebonyolódni” – mondta Sváby András a Velvetnek, hozzátéve, hogy már azt is megbánta, hogy egyáltalán hangot adott a véleményének az ügyben. „Az mindenesetre biztos, hogy összeszorult a gyomrom, amikor Deutsch Tamás a gyermekeim halálával példálózott, de nem fújnám tovább ezt a lufit.”