horoszkóp

Éden Szandra kielégítette Éden Krisztiánt

2011.04.06. 11:36
A Viasat3 kolumbiai valóságshow-jában ismét tudtak szexet mutatni, és ismét Éden Szandra volt az aktus részese. A 21 éves lány korábban Levivel, most a hétfőn beköltöző Krisztiánnal ment rá az örömszerzésre, amit azóta már megbánt. Meztelen masszázs, happy finish, videó.

A hányós-Bibliaovasós focistát hamar lecserélte a petting közben affektáló Éden Szandra: új pasik költöztek hétfői adásban a kolumbiai hotelbe, közülük választotta a lány a 25 éves táncos-koreográfust, Krisztiánt. Szandra múlt héten még Levivel ujjaztatta meg magát (állítólag csak poénból , sőt, nem is történt semmi), most meg már Krisztiánnal adtak egymásnak erotikába fulladó masszázst.

Új szexpartner, régi Szandra

A tatabányai modell új szexpajtásáról még nem tudunk sokat, hisz alig egy napja költözött a műsorba: annyi azonban már kiderült Krisztiánról, hogy nem viccelt, amikor azt mondta, mindenkit el akar választani párjától. A 25 éves fiú 7 évig focizott, most tánciskolája van, néha DJ-zik. Emellett rendesen ki van gyúrva, kicsit kopaszodik, és szereti, ha partnere okos és szép. Éden Szandrát meg már ismerjük, ugye.

Masszázs, happy finish

A taktikázós realityshow második komolyabb, éjjellátó kamerával felvett szexjelenéteben a bevállalós exsztriptíztáncosnő „teljes testmasszázst” kért Krisztiántól, amit aztán hellyel-közzel viszonzott. Krisztián az alaposnak nem mondható fenékmasszázs után pedig letolt gatyával mászott rá újdonsült partnerére.

A szerdai adásban lemenő vágott felvételen annyi látszik, hogy a bennmaradásért mindent bedobó lány a letolt boxeres smár után lustán kiveri a fiú farkát. "Mint ember, abszolút elviselhetetlen számomra, nőként, ha nem nagyon kommunikálnánk, nem nagyon zavarna. Nem én kezdeményeztem ezt az egészet, persze, hagytam magam" – idézte fel a Velvetnek az együttlétet Krisztián. "Szerintem Szandra mindent tud arról, amiről kell. Nem volt rossz, elviselhető volt" – így emlékezett vissza az aktusra, amit nem szégyell. Nem tart attól, hogy környezete megveti érte, ahogyan attól sem, hogy 5-10 éves diákjainak lelki sérüléseket okoz a szexjelenet, hiszen olyankor már nem nézhetnek tévét, ezt a szülőkkel is tisztázta. Krisztián ragaszkodik ahhoz, hogy a szex csak a taktika része volt, ezért sem kezdeményezett.

Míg Krisztián nem, addig Szandra utólag nagyon bánja, hogy rámászott a tánctanárra. "Nem fogadtam meg előre, hogy mindent bedobok, így hozta a helyzet. Nagyon sajnálom, hogy megtörtént, megfeledkeztem a kamerákról. Nem gondoltam bele, hogy ezt láthatja a családom vagy hogy mostanra találok valakit, aki érdekel és ő hogyan fogja ezt tolerálni" – habogott Szandra, majd hozzátette, igazából nem is szexeltek, csak pettingeltek. Krisztián erre csak ennyit mondott: "Ha az petting, hogy belecsücsül egy negyedórára, akkor nevezzük annak."

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!