A 25 éves Irina Shayk most Marc Jacobs pólóin pózol meztelenül: az orosz modell a divattervező Protect The Skin You're In nevezetű, bőrrákellenes kampányában vesz részt. Ehhez vetkőzni legalább akkora megtiszteltetés, mint a Sports Illustrated fürdőruhás különszámának címlaplánysága.

Ronaldo modell barátnője egyre híresebb: a Vogue címlapok és a Sports Illustrated címlap után Jacobs bőrrák ellenes kampányának is ő lett a főszereplője. Az egyszerű világoskék pólóra nyomott fotón Irina Shayk hihetetlenül hosszú – és néha elég szőrös – lábaira helyezték a hangsúlyt. A meztelen modell hátát mutatja, fenekét mindössze a „protect the skin you’re in” (védd a bőröd!) felirat takarja. A felsőket (nem csak Shayk képével és nem csak világoskék színben) Marc Jacobs online boltjából bárki viszonylag olcsón, 35 dollárért (6500 forint) beszerezheti.

„Nagyon megtisztelő, hogy a Protect the Skin You’re In kampány részese lehetek, együtt dolgozhatok Brian Bowen Smith fotóssal, és csatlakozhatok a korábbi, emlékezetes szereplőkhöz. A póló eladásából származó bevételeket a rák elleni küzdelemben élen járó New York-i Egyetem Rákkutató Intézete kapja. Amit Marc Jacobs és az egyetem eddig véghezvitt, valami fantasztikus és nagyon örülök, hogy csatlakozhatok hozzájuk, támogathatom céljaikat – még ha ezért le is kell vetkőznöm” – mondta Shayk a Just Jared-nek.

Jacobs 2006 óta támogatja a New York-i Egyetem Rákkutató Intézetét a celebekkel díszített pólokkal, Shayk pedig olyan hírességek után kerül a textilre, mint Dita Von Teese, Victoria Beckham vagy Marisa Miller – akik szintén meztelenül álltak ki a jó ügyért.

Shayk egyébként gyakran vetkőzik, szinte már az megy ritkaságszámba, ha ruhában fényképezik. Múlt év eleje óta randizik Ronaldóval, a 2010-es VB tenyészbikájával, februári pletykák szerint máris gyermeket vár a sportolótól, bár ennek azóta sincs látható nyoma. A Real Madrid 26 éves focistája korábban is előszeretettel találkozgatott modellekkel és színésznőkkel, exei közt tudhatjuk például Gemma Artertont, az egyik Bond lányt.