A valóságshow igazi rajongói odáig is elmennek, hogy saját maguk alkotta videókat és karikatúrákat tegyenek fel "kedvenceikről" a videómegosztó oldalakra. Szavazzon a legjobb ValóVilág 4 paródiára!

Nemcsak anyázást találni a neten a ValóVilág 4 kapcsán, a valóságshow a kreatívabb embereket is megmozgatta, megannyi összevágott videót, vicces jeleneteket osztanak meg a rajongók. Az összes közül kiemelkedik Pencz Tamás karikatúrája, aki nem először próbálkozik a csatornánál, 2009-ben a Csillag Születik webvideós felhívásán már látni lehetett.

VV Éva és VV Gigi karaktere "kiabál a paródiáért"

"Kihagyhatlan volt Éva gurulása, azt muszáj volt megcsinálni. Valahol nagyon benneragadtam, megnéztem egy részt és végem volt. Úgy éreztem, hogy érdemes folytatni sorozat formájában. Elég nagy rajongó lettem majdnem a kezedetektől fogva" – nyilatkozta a VVmini nevű videókat készítő Pencz Tamás a Fókusznak, aki megörökítette VV Éva és VV Gigi párbaját.

Gombi és Olivér furcsa párosa

A neten számtalan összevágott jelenetet lehet felfedezni, amik nem fedik a valóságot, vagy csak részben fedik azt, azonban tényleg viccesek. Az egyik legtöbbet nézett ebben a kategóriában Gombi és Olivér kapcsolata.

Dallas feat. ValóVilág4

Nincs egyedül az, aki Nagy Alekoszt Jockey Ewinghoz hasonlítja, Alekosz ingben és nyakkendőben kortyolgatja a piát a Villában, kergeti a nőket és magában elemezgeti a különböző helyzeteket - ahogy a Dallasból ismert Jockey Ewing is, igaz, kicsit máshogyan.

Alekosz monológjára Kócos Éva simogatja magát

Alekosz feledhetetlen monológját csak egy kicsit kellett megvágnia a készítőnek ahhoz, hogy az eredetihez hasonlóan vicces legyen. Alekosz szerelmi vallomása alatt a Kócos folyamatosan simogatja a testét, feledhetetlen arckifejezéssel. Vigyázat, beleég a retinába!

Melyik paródia a legjobb Ön szerint?

Szavazzon! Önnek melyik paródia tetszik a legjobban? VV Éva és VV Gigi párbaja? Vagy a Dallas intrójával elkészült VV4 intro? Esetleg Alekosz monológja, vagy éppen Gombi és Olivér szerelme?