Szabó Zsófi megalkotta a tökéletes férfit, akit már évek óta hiába keres. Pedig úgy tűnik, hogy csak össze kellett volna jönnie Damu Rolanddal.

Férfiasan tökéletes – ez nem a zsilettreklám, hanem Vincze Ottó exfutballista orra, a feszes farú Szabó Zsófi szerint. Szabó Gyula színművész lányát ugyanis Magyarország tíz legszexibb Álomnője közé választották ismeretlen tettesek. Ezen felbuzdulva az ellenkező nemű jelöltekből összegyúrta magának azt a férfit, akivel megosztaná két éve fennálló magányát, amelyet azért részben ő is akart.

Szabó Zsófi ugyanis az utóbbi hónapokban több nyilatkozatában is fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy már két éve nem volt pasija. Két év. 730 nap. Nem csoda, hogy lovakkal forgatott szerelmes klipben éli újra az érzelmeket. Igaz, már tavaly szeptemberben is ezt mondta. Mindegy, az biztos, hogy most egy igazi rosszfiúra vágyik.

„Ami az ideálomat illeti, külsőleg nincsenek határozott elvárásaim, ezért innen is, onnan is csentem egy-két döntős „testrészt” az Álompasimnak” – mondta el a férfi-patchwork kapcsán Szabó Zsófi, aki végül négy férfit használt fel az Igazihoz. Az alapot a már emlegetett Vincze Ottó szolgáltatta, aki megkapta Kucsera Gábor kajakos (Szabó szerint) „igéző” szemeit, Istenes „Ex-Viva Ben” Bence szőke haját, illetve Fehér Balázs, a Carbonfools énekesének „hamiskás mosolyát”.

Az úriember mindemellett növesszen kétnapos borostát, ezen kívül legyen humoros, fesztelen, ambiciózus és szenvedélyes – e két utóbbi azért, hogy Szabó fel tudjon rá nézni. A Jóban Rosszban színésze ezen kívül szeretne önmaga lenni a férfi mellett, aki lehetőleg rosszfiú is. „Egy igazi rosszfiú mindenre képes: egyszerre romantikus, kedves, vagány, szexi és vad, mellette sosem unatkozik az ember. Én is erre a típusra bukom, és várom a lehetőséget, hogy megpróbáljam a lehetetlent, és megzabolázzak egy fékezhetetlen pasit” – fejtette ki Szabó Zsófi, aki olyannyira keresi a leírt férfitípust, hogy annak idején egy párkereső műsorban is szerepelt, csak aztán kiderült, hogy választottja meleg.

Ki jönne be igazán Szabó Zsófinak?

Az összefotosoppolt úriember több kollégát is Josh Hartnettre emlékeztet, mások szerint azonban csak távolról, félhomályban és kicsit hunyorítva. A haja kicsit a Tokio Hotel énekesét, Bill Kaulitzot idézi, persze szőke kivitelben.

Azonban ha összességében nézzük, a hiányos szemöldököt, a szenvedélyt, az őszinteséget, az ambíciókat és a rosszfiúságot, nem mondhatunk mást: Szabó Zsófi számára Damu Roland a tökéletes férfi.