Lewis Hamilton csajáról lekerült a melltartó, de bimbót nem villant. Scherzinger korábban a Maximnak mutatta meg majdnem csupasz testét, most az indiai GQ kérte fel egy aligruhás fotósorozatra.

A Pussycat Dolls énekesnőjét a napokban szavazták meg a Wizard Jeans felmérésében a világ legszexisebb nőjének, és most a GQ Indiában mutatja meg, mire voksoltak a farmercég hívei – írja az Egotastic. Scherzinger szokásához híven ez alkalommal sem mutat mellbimbót – azt koncertjein szokott –, de meglehetősen kihívóan szemez a kamerával, miközben csak hosszú, fekete haja takarja felsőtestét.

Az énekes-táncos Scherzinger a magazin többi fotóján egy szürke, bő atlétában pózol, valószínűleg egy stúdióban: tengerpartot valamiért csak az egyik képen photoshoppoltak mögé. Aki nagy vetkőzésre számít, csalódni fog, van, aki a pesti utcán többet mutat magából, mint az énekesnő az erotikusnak szánt sorozatban.

A 32 éves Scherzingerről egyébként nem sok hírünk van mostanság, a legnagyobb brékingnek talán az számít, hogy végre szerepet kapott az amerikai X Factorban: a brit tévés, Steve Jones, illetve L.A. Reid és Cheryl Cole mellett lesz a tehetségkutató egyik mentora. „Nagyon jók lesznek így együtt. Mindig szerettem volna Steve-vel dolgozni, szerintem nagyon nagy sztár. Nicole csodálatos. Már a brit X Factorban is szerettem vele dolgozni, tavaly. Nagyszerű és nagyon tehetséges ember” – ömlengett róla a műsor atyja, Simon Cowell a Us Weekly-nek.

Emellett az elmúlt hónapok további lényegi információi a jó testű énekes-táncosról, hogy bikiniben flangál otthon, és hogy még mindig együtt van Lewis Hamiltonnal – ha gyerek egyelőre nem is, de házasság várható.