Összegyűjtöttük azokat a párokat, akik már a Való Világ előtt is kapcsolatban voltak. Ön szerint kik lesznek azok, akik először mondanak búcsút egymásnak a műsort követően? Gombi és Picúr? Esetleg Béci hagyja faképnél a csaját? Szavazzon!

Gombi - Picúr

A Villa Szépfiúja voltaképp csajának köszönhetően vált híressé: Gombi némi alkohol elfogyasztása után feszt a "szeretlek Picúr"-t üvöltözte a kamerákba, és a hazatelefonálása is legendássá vált. A Blikk aztán azzal a hírrel címlapozott, hogy a lány megcsalta a játékost, de ezt fotóval nem, csak egy szemtanú beszámolójával tudták alátámasztani. Picúr persze mindent tagadott, Gombi pedig neki hisz, nem másnak. Sőt, azóta már el is jegyezte az ő Picúrját.

Béci - Adrienn

Béci a Testvérpáros fiútagjaként került be a műsorba úgy, hogy akkor már egy éve járt egy táncossal. Adriennről később kiderült, hogy Gáspár Győző egyik haverjával is kavart, ugyanazzal a pasival, akivel a Villa Bombanője, Zsuzsi is. Bécit egyébként már a legelején megrohamozta Anikó egy szerelmi vallomással, de a játékos ellenállt a fekete özvegynek, amit csaja azzal jutalmazott, hogy elárulta, lehet, élő adásban kéri majd férjül. Erre amúgy nem került sor, Béci a kiesése után ugyanis úgy nyilatkozott, először gyereket csinálnak, és majd utána házasodnak össze.

Leonidasz - Betti

Az Anyukák kedvence négy hónapja járt barátnőjével, amikor beköltözött a Villába. A műsor alatt egy-két pillanatra ő is megfeledkezett arról a tényről, hogy kint várja valaki, és csókcsatát vívott Zsuzsival. Betti akkor úgy nyilatkozott, hogy nem fog szakítani pasijával amiatt, mert a Bombanő rámászott, és egyébként Leonidasz részéről is úgy tűnt, megbánta, hogy engedett a csábításnak, amibe később egy farokmarkolászás is beletartozott. Szabadulása után Leonidasz a barátnőjével töltötte az ünnepeket, de Zsuzsi kitartott elképzelése mellett, hogy megszerezze magának a görög fiút, így egy ideig még jártak is egymással. Aztán a Bombanő kidobta játékostársát, aki így kénytelen volt visszasomfordálni Bettihez.

Éva - Ádám

A Villa Törtetőjének is volt kit szeretnie, amikor bekerült a műsorba, és végig igyekezett hű maradni Ádámjához. Alekoszt folyamatosan elutasította, és csak leszbikus csókolózásokba keveredett pár alkalommal, részegen. Mindeközben Ádámnak azért voltak kiborulásai, a pasi például nem igazán nézte jó szemmel Alekosz nyomulását, és az a hír is járta, hogy fontolgatja a szakítást (ezt később tagadta).

Olivér és Enikő

Általában a társaság középpontja, de otthon már nem akkora vezér Olivér - mondta róla korábban barátnője, Enikő. A pár két éve ismerkedett meg, és a Való Világig nem is töltöttek külön hosszabb időt egymástól.

Ön szerint kik szakítanak először?

A Villa Vagánya még pityergett is egyszer-egyszer szerelméért, ám a bezártság nagy úr, két hónap után flörtölni kezdett Anikóval, végül pedig összetörte a lány szívét. Olivér csaja természetesen kiburult a látottaktól, és barátja párbajáig elzárkózott a nyilvánosságtól. A játékos kiesése után egy ideig úgy tűnt, veszekedés nélkül sikerül túllendülniük a dolgokon, ám Olivér egyik éjjel a Facebookon bejelentette, hogy szakítottak, mert Enikő megcsalta. A bejegyzés pár órával később lekerült az üzenőfalról (és állítólag szó sincs félrelépésről), majd kiderült, hogy a páros valóban nincs jól, de még mindig szerelmesek egymásba. Magánéletükről azóta se kép, se hang.