A színésznő pár hónapja dögös vérszívóként pózolt a kamerák előtt a Vámpírnaplók című sorozat szereplőjével, Michael Trevinóval. Tyler Shields erotikusan horrorisztikus fotóit ezen a szombaton mutatták be a nagyközönségnek, és AJ McLean, a Backstreet Boys tagja már meg is vásárolta az egyiket. Mint mondja, azért, mert a csaja volt a sminkes a fotózáson.

Tyler Shields horrorisztikus hangulatú fotózásra invitálta meg pár hónapja a színésznőt, aki mostanság ékszerlopási ügye miatt azon fáradozik, hogy minél jobb színben tüntesse fel magát. Az ismert fotós vérszomjas vámpírt csinált a színésznőből, akit stílszerűen bele is fektetett egy koporsóba. Hogy némi szexualitást is bele lehessen csempészni a témába, a 24 éves színésznő társat is kapott: partnerét a fotózáson a Vámpírnaplók című sorozat szereplője, Michael Trevino alakította.

Így kellett lennie

„Trevino éppen a városban volt. Ez így volt megírva. Mit is mondhatnék...? Eddig csak kétszer találkoztam vele, de csodálatos fickó. Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire jó volt. Összeverve és véresen távozott a házamból, de minden percét imádta a fotózásnak” – ömlengett a fotós, aki hasonlóképp nyilatkozott Lohanről is. „Lenyűgöző, ahogy dolgozik. Baromi jól csinálja."  Blogján egyébként azt írta, hogy már régóta szerette volna a színésznővel elkészíteni ezt a fotósorozatot.(Klikk ide a képekért!)

Vámpírimádat

A sorozatot most mutatták be a nyilvánosságnak Shields Life is Not a Fairytale című kiállítása keretében – írja a Just Jared. A megnyitó szombaton volt, és természetesen maga Lohan is megjelent az eseményen húga, Ali társaságában. „Lindsay imádja a vámpírokat, ez köztudott, ezért is gondoltam, hogy az ő szája tökéletes lesz a legvadabb vámpírfogas képhez” – indokolta választását Shields. A kiállításon nagy szerephez jutott az a koporsó is, amely a képeken szerepel, ugyanis volt, aki pár felvétel kedvéért hajlandó volt belemászni.

Elkelt!

A vámpíros sorozat egyik képét AJ McLean, a Backstreet Boys tagja vásárolta meg, és fel is rakja majd az új otthonának falára. Mint kiderült, az énekesnek részben azért ért meg több tízezer dollárt a sorozat ezen darabja, mert a barátnője volt a sminkes a fotózáson. McLean egyébként Shieldset valódi zseninek tartja, szerinte ő tulajdonképpen Herb Ritz és Andy Warhol szerelemgyereke. Az énekes elfogultságát magyarázhatja, hogy maga is dolgozott már a fotóssal, és természetesen erről is készült  werkfilm.