Legutóbb Istenes Bencével kapták rajta a Való Világból szabadult fekete özvegyet, de Anikó lecsapott már Bécire, Olivérre, Király L. Norbira, L.L. Juniorra, és még Szandikára is. Mivel az exvillalakó úgy nyilatkozott, az afférnak nem lesz folytatása, gyorsan összeszedtük, ki lehet a következő áldozat. Ön szerint ki a legesélyesebb? A celebvilágban kihagyhatatlan Majka vagy VV Éva állítólagos expasija, Talmácsi Gábor? Esetleg Anikó a minigeronazzo helyett kipróbálná az igazit?

1. Sebestyén Balázs

VV Anikó tendenciáját követve, miszerint nem kell a szomszédba mennie egy kis flörtért, eleinte valószínűleg Istenes Bence után is hű marad az RTL Klubhoz, és legelőször a csatorna berkein belül veti ki hálóját. Sebestyén Balázs például épp kéznél van, és bár a ValóVilág 4 volt műsorvezetője párkapcsolatban él, Anikót ez a fajta kis szépséghiba korábban sem érdekelte senkinél. Lehet, hogy ő a következő áldozat?

2. Gáspár Győző

Vagy Győzike? A showmant ugyan pont Anikó ütötte ki a műsorvezetői székből és vette át az AlekosznakValó házigazdájának szerepét, a lánynak megvannak a saját, jól bevált eszközei a kiengeszteléshez. A roma rappernek pedig így lenne módja gazdagítani a VV-s lányok felhozatalát, hiszen Gigivel már kavart évekkel ezelőtt.

3. Majka

Következő ajánlatunk Majka, hiszen milyen nőnemű celeb már az, aki úgy próbál Magyarországon érvényesülni, hogy kihagyja az exvillalakóból lett műsorvezetőt. Anikót ekkor végre olyan nevekkel említenék egy lapon, mint Fresh Andi, Kiss Ramóna, Spitz Tünde, Molnár Anikó, Debreczeni Zita, Zana Katica, Mandy Bright, Takács Adrienn és Dundika. Jaj, de szép lenne.

4. Kedves Ferenc

Ha már kihagyhatatlan partiról van szó, akkor mindenképp meg kell említeni Kedves Ferencet, aki idén is bekerült a 100 leggazdagabb magyar listájába. A milliárdos ugyan még mindig Debreczeni Zitával kavar, de mint már tudjuk, ez teljesen mellékes, ráadásul Nádai Anikó nyelvtanórákban is részesült a Villában, osztályelső lett, így minden bizonnyal jobban megy neki a helyesírás, mint a modellnek. Bizonyos szempontokból tehát kevésbé ciki.

5. SP és Fluor

De nem ám külön-külön, hanem egyszerre. Persze, csak ha Anikó Király L. Norbert és Istenes Bence után maradna a cingár típusnál. Ennél kényelmesebb megoldás nem is létezik, az énekesek egy fedél alatt élnek, így VV Anikó két legyet üthet egy csapásra, egy lakásban.

6. Talmácsi Gábor

A gyorsasági motorsport első magyar világbajnokát, Magyarország korábbi sármőrét sem hagyhatjuk ki a sorból, és nemcsak amiatt, mert neki a péztárcájához kivételesen jó megjelenés is párosul: Talmácsinak - állítólag - megvolt VV Éva, akivel Anikó folyamatosan rivalizát a Villa falain belül. Talán ő lesz a következő, akit felhasználva a Rosszkislány újabb csapást mér a Kócosra.

7. Geronazzo Mária

Az is tény, hogy Anikónak aztán mindegy, hogy fiú vagy lány az illető, aki némi érdeklődést mutat iránta. A Villában az egyik éjjel például megpuncizta Szandikát, csak úgy, szimpla barátságból (háromszor is). A gyakran csak mironazzoként emlegetett barátnő helyett talán Anikó örülne a kinti világban az igazinak, aki ugyan állítja, hogy nem izgul a nőkre, de talán a Rosszkislány kedvéért kivételt tenne.