A színésznő igyekszik kihasználni a Cannes-i Filmfesztivált: napközben szállodája élménymedencéjében csobbanja le magáról a bugyit, éjszaka pedig addig iszik, hogy csak a kezében tudja már vinni a magas sarkú cipőjét.

Michelle Rodriguez általában akciófilmekben játszik belevaló katonanőt, a mindennapjairól pedig viszonylag keveset tudni, mert nem az a klasszikus balhés celeb. Nem szokott villantani, nem szokott nyilvánosan lerészegedni, nem szokta leborotválni a fejét vagy összeverni az élettársát, ezért viszonylag keveset foglalkoznak vele a lapok. Korábban voltak ugyan mellényúlásai: töltött ő is egy napot börtönben ittas vezetés miatt, nyilatkozott érdekeseket az Avatar bemutatója idején, meg balhézott chippendale fiúval is. Nagyjából két éve azonban csend van körülötte, ezért is érdekes most, amit a színésznő eddig Cannes-ban előadott a filmfesztivál alatt. Emellett nagyon szórakoztató is, legalábbis a képek alapján.

Először vasárnap érkeztek képek Rodriguezről, aki teljes gőzzel vetette bele magát az Eden Roc strand élményeibe egy barátnőjével. Kipróbált mindent, csúszott, ugrott, mászott, a végén pedig a nagy ugrálásban megmutatta kicsit a fenekét.

A 32 éves színésznő a délutáni medencézés után este elment bulizni a Cannes-ban tartózkodó sztárok nagy részéhez hasonlóan. A The VIP Room nevű helyre ment, ami a Daily Mail szerint az egyébként is a rongyrázásról híres városon belül egy különösen súlyos hely.

Itt hajnalig bulizott, a végére már csak a kezében tudta vinni a magas sarkúját, néhány róla készült képen egészen eltorzult arccal próbált kiszállni egy taxiból valamikor hajnalban.

Legutóbb a Csata: Los Angeles című filmben alakított ufógyilkos katonát, legközelebb viszont két vígjátékban láthatjuk majd, ha ezeket a filmeket bemutatják Magyarországon.