Villantásokban gazdag heteket tudhatunk a hátunk mögött: Alekosz arajelöltjei kevésbé szégyenlősek, mint a valóvilágos csajok voltak korábban. A testvérpáros már a kezdetektől meztelenül zuhanyzott, később pedig a többi lány sem zavartatta magát a vetkőzésnél. Döntse el, melyikőjüknek van a legjobb melle! 1 pontot adjon annak, akiét bottal se piszkálná meg, 5-öt pedig az kapjon, akiét a legszebbnek tartja a felhozatalból.

1. Brigitta

A 23 éves Brigitta volt az egyetlen, aki sem az RTL Klub, sem a nézők elől nem titkolta, hogy escortozik. Mindössze egy nappal a szereplőgárda bemutatása után napvilágra kerültek a meztelen fotói is, így melléről további képeket ide kattintva is láthat. A menyasszony-jelölt a legutóbbi ceremónia után távozott a villából.

2. Magdolna

A közönségesség megtestesítőjeként beköltöző testvérpáros fiatalabb tagjának melleit érdemes annak tudatában vizslatni, hogy Magdolna már szült egy gyereket. A két nő egyébként már a kezdetektől meztelenül tusolt.

3. Beatrix

„Az, hogy megy a tévébe' igazából nem érdekel, ez is én vagyok” - öntötte szavakba véleményét a meztelen tusolásról Magdolna nővére, Beatrix. "Én nem fogom magam letagadni, csinos nőnek tartom magam, a testem sem szar, én ez vagyok, mondom, nem plöttyedt, szar a mellem” - jelentette ki a nő, aki többek között azért repült a villából, mert úgy hírlik, prostitúcióval foglalkozik.

4. Olga

Az orosz származású 25 éves lány az egyik legvisszafogottabb a mezőnyben, a jelenlegi villalakók között ő az egyetlen, aki még nem csókolózott Alekosszal, és arra is odafigyel, hogy minél kevesebbet villantson. Ez persze nem mindig jön össze neki, így az ő melleit is sikerült lencsevégre kapni és szavazás alá vetni. Betarix mellett ő volt a másik lány, akinek nem folytatódott tovább a műsor a legutóbbi ceremónia után.

5. Veronika

A 19 éves minivoksán érdekes külseje ellenére az egyik legunalmasabb karakter a csapatban, bár Alekosz szerint sokkal több van benne, mint amennyit mutat magából, és ez az agyára is jellemző (a görög valahogy úgy fogalmazott, hogy Veronikát butának tartják az emberek, és ezért a lány mág rá is tesz egy lapáttal). Az arajelölt egyébként felszolgálóként dolgozik, és alkalmanként hoszteszkedik.