A múlt heti Nagy Duettben történt közjáték után az RTL Klub is behozta a lemaradását, igaz, a Csillag Születikben nem egy félmeztelen nő, csak egy őrült rajongó futott fel a színpadra, de már ez is haladás. A férfi az Appril Project előadása után szaladt oda a tánccsoporthoz, üdvözölte őket, majd arra kérte a zsűrit, tíz pontot adjanak kedvenceinek. A rendzavarót a biztonságiak vezették el. A hétvégén az Everdance távozott a műsorból, Krizbai Teca majdnem rosszul lett az izgalomtól.

Múlt héten a Nagy Duett adásmenetét zavarta meg egy színpadra futó félmeztelen nő, e hét szombaton este pedig a konkurens csatorna Csillag Születik című műsorában történt hasonló eset: az Appril Project egyéni előadása után egy férfi pattant fel a táncosok közé. A rajongó körbeugrálta a táncosokat, és még mielőtt a biztonságiak elvezették a kamerák kereszttüzéből, a zsűri előtt követelte, hogy tíz pontot adjanak kedvenceinek. „Annak azért örülhetünk, hogy legalább ruha volt rajta, nem?” – utalt Hernádi Judit a korábbi esetre, amikor a 33 éves elvált nő fogadásból csókolta meg felsőrész nélkül a TV2 színpadán SP-t.

Kitiltották a székházból

„Az RTL Klub a leghatározottabban elutasítja, hogy a csatorna élő műsorait megzavarják, ezért a Csillag Születik május 21-ei adásán a színpadra berohanó fiatal férfit kitiltottuk székházunkból” - nyilatkozta az incidens után Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. A rendzavaróról annyit lehet tudni, hogy az Appril Project rajongója, de nem személyes ismerőse a tánccsoportnak.

Krizbai Teca majdnem rosszul lett

A hétvégi adásban minden versenyző két-két produkcióval állhatott a nézők elé: az Everdance László Attilával, Gomes Krizbai Tecával, az Appril Project pedig Szabó Ádámmal versenyzett a továbbjutásért. A Csillag Születik idei szériájában először fordult elő, hogy a zsűri tagjai egybehangzóan tíz pontot ítéltek meg, a szakmai elismerést az Appril Project kapta.

Krizbai Teca – akinek bennmaradása és Timi Chen kiesése miatt valóságos hadjárat indult a Facebookon – halálra izgulta az előadást, az eredményhirdetés előtt remegve állt a színpadra, majd, amikor utoljára maradt az Everdace-szel, szinte rosszul lett. A nézők viszont ismét megmentették a kieséstől, így a tánccsoport távozott, a látássérült lánynak pedig ismét megadták a lehetőséget a fejlődésre. Van hová.