A zenész, aki nagy rajongója mindenfajta művészetnek, a hivatalos honlapján található fotók közé olyan pikáns képeket is felrakott, amelyeken volt csaja, Evan Rachel Wood látható. A remek felvételekre az Egotastic egyik olvasója figyelt fel.

Az Egotastic egyik olvasója arra hívta fel az oldal szerkesztőinek a figyelmét, hogy Marilyn Manson a honlapjára feltett pár olyan képet, amelyeken volt csaja, Evan Rachel Wood és fedetlen keble látható. A poszt szerzője megjegyzi, nem tudni, hogy a fotókat a zenész készítette-e, és abban sem biztos, hogy mindegyiken a színésznő látható. A Fleshbot pedig azt találgatja, vajon miért is rakta ki a fotókat Marilyn Manson. Talán így akarta megmutatni, hogy milyen jó aktokat készít, és a modelljét sem zavarta, hogy felkerülnek a képek?

Hogy Marilyn Mansont nemcsak a zene, hanem mondjuk a festészet, a fotózás is érdekli, nem újdonság, ahogy az sem, hogy volt menyasszonya szívesen szabadul meg a ruháitól, ha éppen ez a feladat. Evan Rachel Wood ezen remek szokásáról legutóbb akkor írtunk, amikor előkerült a Mildred Pierce című, ötrészes HBO produkcióban látható meztelenkedős jelenete. Erre egyébként maga Kate Winslet vette rá. „Sokkal idegesebb voltam, mint amire számítottam. Ránéztem Kate-re, ő meg azt mondta: meg kell csinálnod. Hidd el, nagyon bátor dolog. Tegyél fel egy kis mű punciszőrt, és minden rendben lesz. Kate erőt adott. Bátorított. Úgy éreztem, magamnak is bizonyítanom kell. Legalább egyszer meg kellett csinálnom – ha most filmre veszik, 80 évesen visszanézhetem, és azt mondhatom: igen, megcsináltam!” – nyilatkozta a fiatal színésznő.

Persze a magazinok sem maradtak ki a jóból. 2009-ben ugyanis levetkőzött a GQ magazinnak, de ők végül nem kértek a pikánsabb fotókból, az i-D azonban szívesen közölte a Terry Richardson által készült képeket.

Ami a két híresség kapcsolatét illeti, nos, fordulatokban igen gazdag románc volt. Eleinte az a hír járta, hogy a zenész a színésznő miatt hagyta el feleségét, a vetkőzésben igazi szaktekintélynek számító Dita Von Teese-t. A válást eljegyzés, majd szakítás követte. Volt cáfolat és telefonos zaklatás is. Később Manson egy Woodre nagyon hasonlító nőt vert egyik klipjében, és az egykori menyasszonya szépen ki is békült vele. Bár tavaly májusban közös horrorfilmet terveztek, majd pár hónap múlva újból szakítottak.