A médiajelenség perel, mint mondja, az emberi méltóságát sértette meg Fluor, amikor részegen szájára vette a szőrös pináját. A másik oldal meg, úgy tűnik, jól szórakozik Kiszel Tünde felháborodásán, és bizonyítékra vágynak azzal kapcsolatban, hogy az asszony a többi nővel ellentétben nem szőrösödik. A szakma véleménye mindemellett megosztott, SP jót röhögött a videón, Tóth Gabit mélyen érintette a dolog, Hajdú Péter szerint pedig az énekesnek látnia kellett volna Kiszel nemi szervét ahhoz, hogy nyilatkozni tudjon róla.

Mivel Kiszel Tündét felhábortotta Fluor Tomi kamerával rögzített részeg monológja a nemi szervéről, és az, hogy durván obszcén szavakkal illette, elhatározta, perel. Sorra kapta ugyanis a felháborodott telefonokat az ismerőseitől, barátaitól, végül úgy döntött, hogy az énekes nem úszhatja meg egy nyilvános bocsánatkéréssel. "Dr. Hyross Virág megtette a szükséges lépéseket és Fluornak a bíróságon kell felelnie ezért" - közölte a Velvettel szűkszavúan Kiszel, és hozzátette, Fluor gusztustalan módon használja fel őt ahhoz, hogy előrébb jusson.

Sértő, bántó, megalázó, gyalázkodó, ordenáré

Ügyvédje úgy nyilatkozott, hogy ugyan valóban van egy véleménynyilvánítási szabadság a közszereplők esetében, a bírói gyakorlat szerint viszont ilyenkor sem lehet egy vélemény indokolatlanul sértő, bántó és megalázó. "Ez pedig abszolút kimeríti ezt a kategóriát" - mondta Dr. Hyross Virág.

"Gyalázkodó stílusú, trágár, minősíthetetlen szavakkal illette ügyfelemet az illető fiatalember, tele ordenáré kifejezésekkel, így mindenképp meg fog állni az emberi méltóság megsértése. Ez a mocskolódás már túlmegy azon a határon, amit egy közszereplőnek általában el kell viselnie” – tette hozzá.

Fluorék viszontperelnek, ha kell

"Amennyiben Kiszel Tünde bármilyen kézzel fogható bizonyítékkal szolgálna arra vonatkozóan, hogy még akár az evolúciós elméletnek is ellentmond, és nincs fanszőrzete, akkor még ennél is nagyobb mea culpa" - nyilatkozta a Velvetnek Vermes Orsolya, Fluor menedzsere. Hozzátette: nem szeretné, ha a médiaszemélyiség azt gondolná, tiszteletlenek vele szemben, sőt, respektálják a korát, és ha arról lenne szó, a buszon természetesen azonnal átengednék neki a helyet. "Igen, a videó minősíthetetlen, borzasztóan rosszul is érzi emiatt magát Tomika a családja és a közönség előtt is, de úgy gondolom, az, hogy Kiszel Tündének van fanszőrzete, tény - ellenben, amit ő nyilatkozott, hogy Tomika drogos, már rágalomnak minősül. Egész nyugodtan indítsák el rossz hír keltéséért a pert, de a rágalmazás, tartok tőle, kicsit erősebb lehet. Alapvetően nem szívesen foglalkozunk a témával, van rengeteg egyéb dolgunk: két díjkiosztóra, egy kislemezre készülünk az egyebek mellett, de ha muszáj ezzel foglalkozni, akkor állunk elébe nagy
szeretettel" - mondta Vermes.

"Elég szomorú, hogy még a fiatalember menedzsere sem érti, hogy mi a jogsértő ügyfele viselkedésén, a felvételek önmagukért beszélnek, ügyfelét minősítik. Mindenesetre semmiképp sem szolgálhatnak példaként a fiatalságnak" - tette hozzá Hyross.

Fluornak látnia kellett volna

"Az az igazság, hogy én nagyon röhögtem ezen" - nyilatkozta az XNews.hu-nak Fluor országos cimborája, SP, aki kapásból háromszor nézte meg egymás után a felvételt. "Nem ilyen formában kell véleményt nyilvánítani, ez egyszer előfordult, többször nem fog" - tette hozzá. Hajdú Péter szerint az énekes abban az esetben engedhetne meg ilyen megnyilvánulást, ha látta volna Kiszel pinaszőrzetét. Tóth Gabi véleménye mindemellett az, hogy egy példaképnek példát kell mutatnia, őt emiatt eléggé mélyen érintette ez a videó.

Fluorról pár napja egy két évvel ezelőtti felvétel került fel az internetre, amiben az énekes Kiszel Tünde szemérem-és hónaljszőrzetéről beszél hosszú perceken át, trágár stílusban. "Azt tudni kell a Kiszel Tündéről, hogy semmi nőies dolog nem felfedezhető rajta, de mégis valamiért ott van mindenhol - talán a sok szőr, aminek ez köszönhető - , de lassacskán, ahogy így jönnek az új dolgok, Kiszel Tündéről is lekopik a szőr, és mi is megköszönhetjük, hogy soha többé nem láthatjuk ezt a büdös gecit" - hangzik el többek között a videón.