Lindsay Lohan nem próbál meg bujkálni házi őrizete alatt: a háza teraszán tölti a büntetését, olvasgatva, elektromos cigarettát szívva. A szomszédok szerint már ottalvós bulit is rendezett a barátnőinek.

A 24 éves színésznő jelenleg házi őrizetét tölti egy nyaklánc ellopása miatt, amit még a korábban ittas vezetés miatt kiszabott próbaideje alatt tulajdonított el. Büntetését azonban bárki megirigyelhetné.

Lohan ugyanis internetezhet, vendégül láthatja barátait, és szabadon napfürdőzhet lakása tetőteraszán. A házi őrizetben olvasgat, festeget, ráadásul próbál leszokni a cigarettáról is, áttért az elektromos cigire.

„Lindsay imád lazítani. Mióta háziőrizetben van, többször láttuk már festeni, olvasgatni és napozni. Sőt, egy alkalommal annak is szemtanúi voltunk, hogy pizsamapartit szervezett” - árulta el egy szomszéd a Sunnak.

Mindemellett úgy tűnik, a megannyi elvonót megjárt színésznő új szenvedély talált magának, ami azonban az eddigieknél jóval ártalmatlanabb. Lohan a TMZ információi szerint töménytelen mennyiséget rendelt kedvenc jégkrémjéből, ami nem más mint sima vízalapú jégkrém a legkülönfélébb ízekben.