Az énekesnő a júliusi W magazin kedvéért hajlandó volt megszabadulni a ruháitól, igaz, a lényeget ezúttal is eltakarja. A valóságnál némileg soványabbra és fiatalabbra sikerült Aguilera a meztelenkedés mellé adott interjúban kimagyarázta az utóbbi pár hónap balhéit, és azt is elárulta, miért vált el férjétől. A magazinnak egyébként jövő hónapra két címlaplánya van: akinek nem jön be Christina Aguilera, vehet magának lapszámot Beyoncé Knowles-címlappal is.

Az énekesnő csak egy selyemkendővel és pár rózsával takarja el meztelen testét a W magazin címlapján. A meglepetés nem is ez, hanem hogy pár héttel ezelőtt még láthatóan idősebbnek és kerekebbnek nézett ki, de a címlapfotóról most pár év és kiló lemaradt. Pedig a súlyváltozása elég egyértelmű, már tavaly ősszel foglalkoztak vele a lapok. A Daily Mail szerint egyenesen érthetetlen, hogyan lett a híresség 2010 januárja és szeptembere között közel 6-7 kilóval nehezebb. „Bizarr, hogy Christina ilyen sokat szedett fel, mikor rengeteget táncolt és keményen dolgozott a Burlesque-en. Az egész film koreográfiákból áll, és nagyon aktív volt, szóval meglepett, hogy a kilók ilyen hamar felszaladtak rá” – nyilatkozta egy bennfentes.

Nem terhes, csak nincs ideje edzeni

Pár héttel később kiderült, hogy Christina Aguilera házassága tönkrement, így biztos, hogy a lelki problémák is közrejátszottak abban, hogy felszaladt pár kiló. Novemberben még inkább nyilvánvaló volt a változás, és persze páran arra a következtetésre jutottak, hogy gyermeket vár. „Nehéz időket él most: a válás, a filmje, a gyereknevelés... Nincs ideje edzeni” – cáfolta a pletykát egy ismerős. Decemberben újabb összeesküvés-elméletek láttak napvilágot a külsejével kapcsolatban: a jobb hónalján kiszúrt, frissnek tűnő vágás többek szerint annak a jele, hogy megcsináltatta a melleit. Kicsivel később pedig az volt a baj, hogy túl erotikus volt a produkciója a brit X Factor nézőinek.

Nincsen rózsa tövis nélkül

Innentől kezdődött az igazi lejtmenet: Aguilera a Super Bowl meccsen elrontotta a himnuszt, majd megbotlott a Grammy-gálán, márciusban pedig nyilvános részegségért tartóztatták le, de végül nem emeltek vádat ellene. A sok balhé természetesen eléggé megviselte, evéssel és ivással próbálta enyhíteni bánatát. „Csak a média mikroszkópján, illetve azon keresztül láthatnak minket az emberek, hogy miket pletykálnak rólunk. Nincsen rózsa tövis nélkül" – nyilatkozta később a US Weeklynek. Christina Aguilera természetesen a W magazinnak is mesélt arról, hogy mit gondol az utóbbi egy évről. Mint elmondta, nem akar mártírt faragni magából, de ha nem lenne híres, lehet, hogy a rendőrség elnézőbb lett volna vele a részeg balhéja miatt.  „Nem vezettem, nem követtem el semmit, mégis rács mögé zártak” – nyilatkozta az énekesnő.

Új kezdet?

Aguilera természetesen a válásról is beszélt. Mint elmondta, azért kellett véget vetnie ennek a kapcsolatnak, mert túlságosan emlékeztette szülei házasságára, ami meglehetősen problémás volt: apja lelki és fizikai terrorban tartotta őket. Hozzátette, természetesen ő is ugyanúgy hibás a házasság felbomlásában, mint volt férje, Jordan Bratman.

Ami a himnuszt illeti, állítólag azért nem sikerült olyan fényesen, mert túlságosan elragadták az érzelmei. A Grammy-gálán pedig nem azért esett el, mert nem volt képben, hanem azért, mert a cipősarka beleakadt a ruhája uszályába. „Soha ne viselj uszályos ruhát a színpadon! Ha Jennifer Hudson nem segített volna, akkor biztosan padlón landolok” – tette hozzá. Az énekesnő reméli, hogy ennyi megpróbáltatás után a Voice című valóságshowban való szereplése segít majd újra lendületbe hozni a karrierjét, és még idős korában is a színpadon rázhatja magát.

A júliusi W magazin egyébként azért különleges, mert az olvasók választhatnak, hogy olyan számot akarnak majd, amin Christina Aguilera szerepel, vagy olyat, amin Beyoncé Knowles.