A négygyermekes modell még mindig szívesen vetkőzik félpucérra, ha egy magazin úgy kívánja. Klum ugyan a mellét a Glamour magazinnak készült fotóin is takarja, de cserébe elárult pár részletet a házaséletéről: Sealnek bejön, ha neje miniszoknyát és harisnyakötőt viselve izgatja fel, vagy ha sztriptíztáncosnővé lényegül át a hálószobában.

A német szupermodell négy gyermek után sem szívesen mond le egy kis meztelenkedésről, igaz, azért valami mindig takarja az intimebb részeket. Klum most az augusztusi Glamour kedvéért szabadult meg ruhái egy részétől, és jó szokásához híven a házasságáról is beszélt egy keveset. A híresség a legtöbb fotón fiatalosan ugyan, de felöltözve látható, ám az egyik képen csupán egy farmert, egy óriási kalapot és egy napszemüveget visel. Bár mellét karjaival takarja, de némi belátást így is kaphatnak rajongói a domborulataiba.

Mint a képekhez mellékelt interjúból kiderült, van, hogy Klum a hétköznapokban is igen lengén és kacéran öltözködik. „Nemrég szexis hetet tartottunk a férjemmel Londonban. Nagyon rövid szoknyát vettem fel, és alatta harisnyatartót viseltem. Amikor leültem, kivillant, és ő is láthatta. A harisnyatartó nagyon jó kis holmi” – foglalta össze sokatmondó tanulsággal csábítási trükkjét a négygyermekes modell, aki szerint nem feltétlenül kell sztriptízbárt csinálni a hálószobából, de azért néha az is belefér.

Klum egyúttal megragadta az alkalmat, hogy ismét ódákat zengjen Sealről, hiszen könnyű bevállalni ilyen dolgokat, ha valakinek igen vonzó partnere van. „Álmában is dögös, egy gyönyörű férfi, emellett kedves is, egy igazi úriember. A minap ott voltam az egyik fellépésén, még mindig nagyon király, büszke voltam rá” – nyilatkozta Klum.

Egyúttal azt is elmondta, hogy nem igazán szereti a felesleges köröket és a játszmázást, ha a párkapcsolatokról van szó. „Nem tudom, hogy mi értelme van annak, hogy egyesek a telefonszámcsere után négy-öt napot várnak arra, hogy felhívják a másikat. Csak egyszer élünk. Ha valaki tetszik, minek várni?” – nyilatkozta a híresség, aki korábban elárulta, akkor szeretett bele a most 48 éves énekesbe, amikor meglátta, hogy milyen jól néz ki biciklisnadrágban. Azt is megtudhattuk már korbban, hogy nem tartják valami nagyra a Valentin-napot, ehelyett azt vallják, minden egyes napot különlegessé kell tenni. Így van ez házassági évfordulójukkal is, amelyet minden évben igen különleges módon ünnepelnek meg.

A modell és énekes férje egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy másoknak is megmutatják, hogyan lehet megteremteni azt a remek összhangot, ami köztük van. Úgy tervezték, hogy a Love's Divine címet viselő műsorukban megfeneklett párkapcsolatokat tennének rendbe. A valóságshowról azóta nem hallottunk, de a bejelentés után pár hónappal a házaspár megörvendeztette a világot egy szexi videóval, ami Seal Secret című dalához készült. „A videó két szerelmes emberről szól. Mindig is olyan férfira vágytam, mint a férjem, és soha nem gondoltam volna, hogy rátalálok” – nyilatkozta a modell.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!