Weston Cage és neje, Nikki Williams ellen is vádat emeltek családon belüli erőszakért, miután a nő törött üveggel támadt Cage-re hétfő reggel. A színész fiának és menyének ez már második rendőrségen végződő otthoni verekedése, plusz van már távoltartási végzése volt edzőjével szemben is. Egyelőre szabadlábon védekezhet.

A családon belüli erőszakra pár nappal azután került sor, hogy Nicolas Cage fiát kiengedték a rehabról. Július 4-én reggel, helyi idő szerint 7:30-kor egy ismeretlen ember hívta a rendőröket, mert segélykiáltásokat hallott Weston Cage hollywoodi háza felől. Egy szemtanú azt mesélte a TMZ-nek, hogy Nikki Williams sörösüveggel támadt férjére, és arra akarta kényszeríteni Cage-t, hogy ugorjon ki az erkélyről. A rendőrség szerint a férfi is erőszakoskodott, ezért őt is bevitték az őrsre, hogy további kérdéseket tegyenek fel neki. Egyelőre egyik felet sem tartóztatták le, szabadlábon védekezhetnek.

A rendőrség előtt készült képek tanúsága szerint a 20 éves Cage kezét valamivel nagyon megvághatták, a vastag kötés ugyanis átvérzett a rosszul öltözött férfi alkarján. Weston Cage csak annyit mondott az újságíróknak, amikor kiengedték a rendőrségről: Ne házasodjatok! Jelenleg a Cage család egyik tagja sem kíván megszólalni.

Három hónap, két vágás

Weston Cage és neje már áprilisban, pár nappal az esküvő előtt is egymásnak esett, akkor is éles tárggyal sebezte meg Williams Cage-t, akinek akkor megsérült a karja. A támadás ellenére összeházasodtak, az esküvő után házassági problémákról nem, csak Cage furcsa megveretéséről cikkeztek a lapok: a részeg énekest saját edzője verte majdnem halálra júniusban, nem kizárható, hogy a színész apa bízta meg a fiú felkutatásával. Cage azóta azt nyilatkozta, 40 sört ivott meg a bunyó éjszakáján, és szívesen visszaadná a verést az edzőnek, csak sajnos távoltartási végzést adtak ki ellene, így meg sem közelítheti a férfit.

Apja fia

Nem csak Weston, Nicolas Cage apja is elég sokat balhézott idén: márciusban a rendőrök vitték haza, áprilisban verekedés miatt tartóztatták le, mert feleségét bántalmazta részegen a nyílt utcán, akkor 11.000 dolláros óvadék fejében kiengedték. Az eset idején állítólag makonya részeg volt, tetováltatni akart letartóztatása előtt. Végül nem emeltek vádat ellene. Cage már 2007-ben is erőszakoskodott, egy fotóst vert meg, 2010-ben Bukarestben üvöltözött – kiszámíthatatlan viselkedésének talán egyik oka, hogy korábban macskájával gombázott. Mindenesetre Weston Cage anyja, Christina Fulton meg van róla győződve, hogy a színész viselkedése miatt lett a gyerek olyan, amilyen.