Meztelenül pózol az ausztrál FHM címlapján Rosie Huntington-Whitely, a britek egyik legajnározottabb modellje. A legújabb Transformers film bögyös-faros sztárja ráadásul azt várná el a szerencsétlen sminkeseitől, hogy rúttá változtassák őt a film kedvéért.

Az FHM férfimagazin augusztusi címplapjának borítója látott most napvilágot, amin a brit modell mindössze egy magassarkú cipőt és egy medvebőrt visel. A címlapon az újság szerkesztői odaszúrtak egyet a Transformersről most lecsúszó Megan Foxnak is egy kis zárójeles megjegyzésben: "Megan Fox? Á, sose hallottunk róla".

Közben kiderült, hogy Jason Statham csajának álma, hogy rusnya szerepet játszhasson. A rútsággal nagy színészelődjei miatt szimpatizál a 24 éves Victoria's Secret modell: Charlize Theron és Nicole Kidman szintén csúnyává maszkíroztatták magukat egy-egy film kedvéért (előbbi a Szörnyben, utóbbi Az órákban), és ezekért a szerepekért be is zsebeltek egy-egy Oscart. "Tényleg elképesztő lenne szembemenni az arculatommal, és valami ilyet tenni" - indokolta döntését Huntington-Whitely. Pedig mint kiderült, korábban lazacszájúnak csúfolták az iskolában, és a kis mellei is zavarták modellkarrierje előtt.

Az biztos, hogy irgalmatlan nehéz dolguk lesz Huntington-Whitely stylistjainak, ha ocsmánnyá akarják varázsolni a modellt. Ugyanis most májusban az FHM olvasói őt választották meg a földkerekség legjobb csajának, korábban pedig a Maxim legtöbb olvasójának csöppent el tőle  a nyála.

Új filmje, a Transformers 3 még nem váltotta be a hozzá fűzött reményeit: Huntington-Whitelyt színészként nem taksálták többre a kritikusok mosolygó vagy épp meredten néző cicababánál, viszont a film egyelőre hozza a pénzt a konyhára. Egy filmkritikus ugyan megjegyezte: inkább fojtsák vízbe, minthogy be kelljen ülnie Michael Bay rendező újabb filmjére.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!