A dán szupermodell lett a reklámarca vagy inkább –teste a 125 éves Triumph Essence kollekciójának. Bár ő azt állítja, nincs megelégedve a testével, a magazinok és a különböző cégek azért igen, az ő kedvükért pedig még negyven felett is szívesen vetkőzik.

Nemcsak Pamela Anderson elég dögös fehérnemű-modellnek negyven felett, hanem Helena Christensen is. Míg a szőke színésznő nemrég a Bonita De Mas fehérnemű-márka reklámarca lett, a dán szupermodellt az idén 125 éves Triumph kérte meg arra, hogy ugyan népszerűsítse már az Essence kollekciót.

Úgy tűnik, hogy a fehérneműgyártó-cégek nem értenek egyet az érintett hírességekkel abban, hogy nem rendelkeznek megfelelő külsővel. „Soha nem vagyok elég magabiztos, nem igazán szeretem a testem” – vallotta be Anderson még 2010-ben. Hasonló nyilatkozattal rukkolt elő a Triumph reklámarca is. „Amikor felkelek reggelenként, nem gondolom, hogy semmi dolgom sincs, hiszen annyira tökéletes vagyok. A modellek, akiket ismerek, hasonló problémákkal küzdenek, mint a többi nő, sőt!” – mondta Christensen a Daily Telegraph munkatársának. Hozzátette, emiatt meglehetősen ijesztő is számára bikiniben parádézni a strandon.

Nos, úgy tűnik, hogy a fehérneműs fotózás más besorolásba esik, mint egy egyszerű strandolás, ami végülis érthető, hiszen a reklámfotókkal ellentétben paparazzóképeket nem retusálják, míg Christensen fenti fotóin azért láthatóan dolgoztak rendesen.

Félelmei ellenére egyébként az egykori Miss Dánia meglehetősen sokat vetkőzik még mostanság is.  2008-ban még vígan napozott bikinifelső nélkül egy hotel medencéje mellett Miamiban, igaz, most már ilyenre nem ragadtatja magát (Klikk ide a képekért!). Ami a hivatalból végzett vetkőzést illeti, 2009-ben meztelenül görnyedt a Citizen K magazin címlapján, és még a smink nélküli képeket is vállalta egy másik kiadvány kedvéért. 2009 őszén combcsizmában simult Claudia Schifferhez az i-D magazinban, egy évvel ezelőtt pedig anyaszült meztelenre vetkőzött, hogy a Reebok EasyTone cipőit reklámozza.

Melyikük a dögösebb fehérnemű-modell?

A magazin- és a reklámfotók mellett pár hónappal ezelőtt olyan fotók is megjelentek róla, amelyek azt bizonyítják, hogy bizony az idő és a fáradtság őt sem kíméli. Amikor tavasszal lefotózták a Heathrow reptéren, a saját nagyanyjának nézett ki. Persze, amit tud, ő is megtesz az előnyösebb külső érdekében. Ha otthon van, bokszolni jár, viszont ha éppen nem New Yorkban tartózkodik, akkor nehezen veszi rá magát arra, hogy a hotelszobában egy kicsit megmozgassa az izmait. Emellett testápolóval és feszesítő termékkel próbálja karbantartani magát.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon bennünket!