A bimbó ugyan nem látszik, de azért igyekszik mellet villantani legújabb Twitter-bejegyzésében Adrianne Curry amerikai topmodell. Curry előszeretettel mutogatja testét, és kamaszos fotókat posztol magáról.

Három jól sikerült topless napozós képet töltött fel magáról a twitteres magamutogatásáról híressé vált amerikai topmodell, Adrianne Curry. A három fotóból egyet valamilyen rejtélyes okból törölt, de szemfüles twitterezők megmentették az utókornak ezt is. A másik két megmaradt képen kiválóan kirajzolódnak Curry formás, bár erősen szilikonosnak tűnő mellei.

Az első képen barátnőjével saját magukat fotózták le, a képaláírás szerint épp napozás közben. A fotón a két csaj saját kezével takarja el a dudákat, és kamaszlányosan mosolyognak a kamerába. A másik fotó ledérebb oldalát mutatja Currynek: hanyatt fekszik egy napágyon, és igyekszik kezével eltakarni a mellét, bár ezt nem koronázza különösebb siker, gyakorlatilag csak a bimbó nem figyel ki a kezei közül, sőt mindhat még egy klasszikus hover handet is bemutatna saját magán.

A harmadik fotó (itt lelhető fel teljes nagyságban) mélyebb elemzést követel. A szilikonmell magasságából készített fényképről Radnóti is eszünkbe juthat, hisz ebből a szögből "térkép e táj". Kiválóan megfigyelhető a bal mell íves dombhátja, a fekete bugyi alkotta kerítés, és még lejjebb a formás lábak végtelen vonala. Curry korábban már mutogatta a Twitteren pőre testfelületeit, május óta rendszeresen tölt fel ilyen fotókat. Az viszont újdonság, hogy mostanában szinte teljesen meztelen. Eddig legalább ruha volt rajta valamennyi.

Curryről mindemellett tudni érdemes, hogy nem amatőr a pucérkodásban, 2006-ban és 2008-ban már megfordult az amerikai Playboy címlapján is. Ő nyerte meg az amerikai Topmodell leszek (America's Next Top Model) első szériáját. A modell korábban öt évig egy 25 évvel idősebb színész, Christopher Knight felesége volt, de házasságuk zátonyra futott. A válás után kezdett el igazán extrovertáltan viselkedni.